Thursday , January 27 2022

S-a recăsătorit cu Victor Slav? Bianca Drăguşanu a pus iar verigheta pe deget

bianca

La numai şase luni de la divorţ, Bianca Drăguşanu este mai fericită ca oricând. Ea a reuşit să-l recucerească pe Victor Slav, iar acum pozează într-un cuplu fericit şi bine sudat. Atât de strânsă este legătura dintre cei doi, încât Bianca poartă din nou verigheta de la nuntă.
Abia întoarsă din vacanţă împreună cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu pare mai fericită ca oricând. Blonda apare într-o fotografie cu verigheta pe deget, semn că porumbeii ar fi revenit la sentimente mai bune.
De altfel, chiar prietena ei, Lavinia, a dat-o de gol pe Bianca atunci când a afirmat că la începutul lunii august, a fost câteva zile la Deva cu Victor Slav şi au petrecut împreună cu naşii lor de cununie, dar şi cu părinţii divei.
“Este posibil ca Bianca să fi oficializat deja relaţia cu Victor Slav în secret. Oricum, ei au spus că vor fi discreţi şi dacă totul merge bine între ei, se duc la Starea Civilă fără să mai facă valuri. Vor să păstreze acest lucru pentru ei, deoarece acum ţin la intimitatea lor şi nu mai doresc expunere. Pe Bianca o caută Cristea în fiecare zi, aşa că vă daţi seama, dacă s-ar fi aflat că se recăsătoreşte, iar ar lua amploare lucrurile în presă”, a spus Lavinia pentru Libertatea.

Vezi si

Elton John are Covid și a anulat două concerte din turneul mondial de adio

Elton John a anunţat că are Covid-19, context în care a anulat două concerte din …