Monday , February 6 2023

S-a aflat acum: Prințul William a fost testat pozitiv la coronavirus în aprilie

Ducele de Cambridge a fost testat pozitiv la coronavirus în luna aprilie, conform The Guardian. Conform The Sun, care a publicat pentru prima dată informația, Prințul William nu a făcut publică povestea pentru a nu îngrijora pe nimeni.

William a spus că nu a vorbit despre testul pozitiv, deoarece „se întâmplau lucruri importante și nu voiam să îngrijorez pe nimeni”.

Conform aceleiași surse, citate de G4Media, William a fost tratat de doctorii de la palat și a urmat sfaturile guvernamentale, izolându-se în casa familiei, în Norfolk.

“William a fost afectat destul de tare de virus. La un moment dat se lupta sa respire, asa ca, evident, toata lumea din jurul sau era destul de ingrijorata”, a declarat o sursa pentru The Sun. Palatul Kensington si biroul printului William nu au oferit un punct de vedere.

Prinţul William a contractat noul coronavirus aproximativ în aceeaşi perioadă în care şi tatăl lui, prinţul Charles, a confirmat că a fost testat pozitiv, la fel ca şi prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson.

Vezi si

VIDEO. Anthony Delon și Mickey Rourke filmează la Oradea o producție a unui regizor român, preot ortodox

Actorul american Mickey Rourke și cel francez Anthony Delon, fiul cunoscutului actor Alain Delon, încep …