Wednesday , April 7 2021

Roxana Ionescu a decis sa divorteze. A renuntat la BMW pentru o masina ieftina

Sase ani a trait in minciuna Roxana Ionescu, sotul ei, Laurentiu, inseland-o inca de la inceputul casatoriei cu sora nasei lor de cununie. Desi a aflat de ceva vreme, din revista Spy, ca se afla in mijlocul acestui triunghi conjugal, vedeta a amanat decizia divortului, dar se pare ca acum este pregatita pentru marele pas. In sfarsit, Roxana s-a resemnat cu ideea ca mariajul ei s-a dus pe apa Sambetei si nu se mai sfieste sa le spuna apropiatilor ca nu mai formeaza un cuplu cu Laurentiu.
De cand revista Spy a prezentat o noua dovada a infidelitatii lui Laurentiu, Roxana a mai prins putin curaj, iar divortul este acum inerent. Vedeta nu se mai fereste sa le marturiseasca apropiatilor ca ea si sotul ei mai formeaza un cuplu doar in acte, iar separarea va fi, de asemenea, o formalitate, intrucat ei nu mai sunt altceva decat simpli colegi de apartament. Desi inca locuiesc in aceeasi casa, pe care-o impart de aproximativ sapte ani, cei doi au exclus de mult timp din programul lor activitatile comune. Roxana iese in oras numai cu prietenele ei, iar Laurentiu isi vede nestingherit de relatia extraconjugala cu cealalta Roxana, nimeni alta decat sora nasei lor de cununie.
In vremurile de glorie, in care facea bani frumosi din joburile in televiziune si din cele in modelling, Roxana Ionescu mergea mandra la volanul luxosului ei BMW, masina de care era de-a dreptul indragostita, dupa cum ea insasi spunea. Cum, insa, in ultimul an a intampinat mari dificultati financiare, vedeta a renuntat la aceasta extravaganta, preferand sa conduca o masina ceva mai modesta. Astfel, vedeta i-a cedat BMW-ul sotului ei, iar acesta nu s-a sfiit sa-l conduca, desi stie ca Roxana are probleme cu banii.

Vezi si

Actorul Paul Ritter, inginerul Diatlov din „Chernobyl”, a murit la 55 de ani

Actorul britanic Paul Ritter, cunoscut din filme precum „Quantum of Solace”, „Harry Potter and the …