Tuesday , December 5 2023

Roscata Anni-Frid de la ABBA a pierdut un proces de 4 milioane de dolari cu un templu budist

Cânt\rea]a Anni-Frid Reuss, fost\ membr\ a forma]iei ABBA, a pierdut un proces cu templul budist Yangtorp Qigongo, c\ruia îi împrumutase patru milioane de dolari, sum\ pe care reprezentan]ii templului au considerat-o dona]ie, informeaz\ quien.com.
Fosta membr\ a forma]iei ABBA nu a reu[it s\ recupereze banii pe care declar\ c\ i-a împrumutat templului budist.
Anni-Frid Reuss, împreun\ cu iubitul [i asociatul s\u, Henry Smith, nu au reu[it s\ ob]in\ executarea silit\ a centrului Yangtorp Qigongo, care include un templu budist [i un hotel, pentru a-[i recupera banii.
Reprezentan]ii templului budist au declarat c\ acea sum\ a fost, de fapt, o dona]ie f\cut\ de vedet\, iar Anni-Frid Reuss nu a avut suficiente dovezi în fa]a instan]ei pentru a demonstra contrariul.
Avocatul vedetei a declarat c\ este surprins de verdict, dar c\ acest e[ec este doar primul pas dintr-un proces mai amplu.
Grupul ABBA a debutat în 1970 [i s-a destr\mat în 1982, îns\ albumele sale continu\ s\ se vând\ [i în zilele noastre.
Trupa ABBA a devenit cea mai bine vândut\ forma]ie din istoria muzicii pop, gra]ie unor piese devenite celebre precum “Money, Money, Money” [i “The Winner Takes It All”. De[i s-a destr\mat în 1982, ABBA s-a bucurat de o “rena[tere” spectaculoas\ cu ajutorul piesei de teatru [i al musicalului “Mamma Mia!”, inspirat din numeroasele hituri ale trupei.
În 2010, grupul suedez ABBA s-a num\rat printre legendele muzicale incluse în Rock and Roll Hall of Fame.

Vezi si

VIDEO. Julia Roberts, huiduită la televiziune în Marea Britanie, când s-a declarat fan Manchester United

Julia Roberts (56 de ani) a fost invitată la un talk-show din Marea Britanie și …