Saturday , November 26 2022

Roscata Anni-Frid de la ABBA a pierdut un proces de 4 milioane de dolari cu un templu budist

Cânt\rea]a Anni-Frid Reuss, fost\ membr\ a forma]iei ABBA, a pierdut un proces cu templul budist Yangtorp Qigongo, c\ruia îi împrumutase patru milioane de dolari, sum\ pe care reprezentan]ii templului au considerat-o dona]ie, informeaz\ quien.com.
Fosta membr\ a forma]iei ABBA nu a reu[it s\ recupereze banii pe care declar\ c\ i-a împrumutat templului budist.
Anni-Frid Reuss, împreun\ cu iubitul [i asociatul s\u, Henry Smith, nu au reu[it s\ ob]in\ executarea silit\ a centrului Yangtorp Qigongo, care include un templu budist [i un hotel, pentru a-[i recupera banii.
Reprezentan]ii templului budist au declarat c\ acea sum\ a fost, de fapt, o dona]ie f\cut\ de vedet\, iar Anni-Frid Reuss nu a avut suficiente dovezi în fa]a instan]ei pentru a demonstra contrariul.
Avocatul vedetei a declarat c\ este surprins de verdict, dar c\ acest e[ec este doar primul pas dintr-un proces mai amplu.
Grupul ABBA a debutat în 1970 [i s-a destr\mat în 1982, îns\ albumele sale continu\ s\ se vând\ [i în zilele noastre.
Trupa ABBA a devenit cea mai bine vândut\ forma]ie din istoria muzicii pop, gra]ie unor piese devenite celebre precum “Money, Money, Money” [i “The Winner Takes It All”. De[i s-a destr\mat în 1982, ABBA s-a bucurat de o “rena[tere” spectaculoas\ cu ajutorul piesei de teatru [i al musicalului “Mamma Mia!”, inspirat din numeroasele hituri ale trupei.
În 2010, grupul suedez ABBA s-a num\rat printre legendele muzicale incluse în Rock and Roll Hall of Fame.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …