Saturday , February 4 2023

Ronnie Wood s-a despartit de iubita lui, Ana Araujo

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, s-a desp\r]it de iubita lui, Ana Araujo, dup\ o rela]ie de aproape doi ani, potrivit femalefirst.co.uk. Muzicianul a spus c\ a decis s\ ia o pauz\ în aceast\ rela]ie, început\ în ianuarie 2010. “Sunt ca Picasso, continuu s\ pictez scara chiar dac\ mi-am l\sat iubita la baza sc\rii, dup\ o ceart\”, a spus el.
Totu[i, înainte, Ronnie Wood a spus despre Ana Araujo c\ l-a ajutat s\ fie lucid.
Pe de alt\ parte, un apropiat al cuplului a spus c\ rockerul ar fi fost “frustrat” de faptul c\ Ana Araujo ar fi avut o mare dorin]\ s\ fie în aten]ia publicului.
În ultima vreme, Wood a ap\rut f\r\ Araujo la diferite evenimente. Astfel, la începutul lunii, la premiera filmului lui George Harrison,”Living in the Material”, a fost înso]it de Pattile Boyd, fosta so]ie a lui Harrison cu care membrul Rolling Stones a avut o aventur\ în 1973. Duminic\, la petrecerea de nunt\ a lui Paul McCartney, Wood a mers cu produc\toarea de teatru Sally Humphreys, care a declarat îns\ c\ nu are o rela]ie cu muzicianul, fiind doar prieteni [i colaboratori.
În vârst\ de 64 de ani, Ronnie Wood a început s\ se întâlneasc\ cu Ana Araujo, în vârst\ de 32 de ani, în ianuarie 2010, la o lun\ dup\ ce s-a desp\r]it de chelneri]a Ekaterina Ivanova. Aventura lui Wood cu Ivanova a ajuns pe prima pagin\ a tabloidelor în 2008, când cei doi au mers în Irlanda pentru o petrecere de 10 zile. Astfel, rockerul s-a desp\r]it de so]ia lui, Jo, divor]ul finalizându-se la începutul acestui an.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …