Wednesday , November 30 2022

Ronaldhino se iubeste cu o timisoreanca

Lili Chevereşan (27 de ani), blonda care, de un an şi jumătate, apare mereu în compania celebrului fotbalist brazilian Ronaldinho, a plecat în urmă cu opt ani din Timişoara pentru a deveni make-up artist la Milano, Italia. De altfel, tot acolo l-a cunoscut şi pe starul fotbalului care pe vremea aceea activa ca jucător la AC Milan. Deşi au susţinut mereu că sunt doar prieteni, când i-a expirat contractul cu echipa italiană, Ronaldinho s-a mutat în Brazilia împreună cu românca.
Ultima dată, cei doi au apărut împreună în luna februarie, la Carnavalul de la Rio, dar tot nu au recunoscut că se iubesc.
Adevărul îl ştie însă Gheorghe Chevereşan, tatăl româncei, care locuieşte la Timişoara. “Da, Lili a mea se iubeşte cu Ronaldinho şi locuiesc împreună. I-a cunoscut şi părinţii şi e cea mai bună prietenă cu sora lui. Eu nu îi întreb de căsătorie, treaba lor, să se iubească, asta e important. În decembrie a venit ultima dată acasă, acum o să meargă, probabil, soţia, la vară, acolo. El mai are un copil, mi-a povestit Lili că l-a cunoscut, că îi place de ea. Ea se înţelegea bine cu copiii tot timpul”, a spus pentru Libertatea tatăl tinerei.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …