Friday , May 31 2024

Romanca de la Dior, designer pentru Paris Hilton

La aproape 40 de ani, românca Ioana Rodica Bârsan se poate mândri cu unul dintre cele mai apreciate și râvnite job-uri: manager la celebra casă de modă Christian Dior!
Ioana are o carieră de 10 ani la Dior. Aflata la Cannes, Ioana a avut ocazia să stea de vorbă cu celebra Paris Hilton, cu care va lucra curând la un proiect grandios şi căreia îi va desena şi îi va face câteva modele de rochii care îi vor purta numele de designer, Ioana Barth!
“Prima oară când am întâlnit-o pe Paris Hilton a fost acum doi ani, la Los Angeles, la petrecerea firmei BCBG, într-una dintre cele mai exclusiviste locaţii, Beverly Hills Hotel. Am reuşit atunci doar să ne prezentăm, pentru ca Paris avea o dispoziţie bună pentru distracţie. Anul acesta ne-am intalnit la Cannes, la o cină de gala in hotelul Majestic. Venise cu verişoara ei. Cina fiind foarte restrânsă, am avut ocazia să vorbim”, povesteşte românca. “I-am amintit că ne vazusem cu doi ani înainte la o petrecere. Nu şi-a adus aminte pentru ca întâlneşte foarte multa lume şi nu numai la petreceri. I-am facut un compliment pentru rochia verde fistic, plină de paiete. Era foarte frumoasă. Dar şi ei i-a plăcut rochia mea. I-am spus că fac o linie de rochii Ioana Barth şi că sper că în curand sa pot desena ceva exclusiv şi original doar pentru ea”, a povestit românca.

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …