Monday , April 22 2024

Rochia vintage purtată de Natalie Portman la gala premiilor Oscar 2012, vândută cu 50.000 de dolari

Rochia vintage Christian Dior pe care actriţa Natalie Portman a purtat-o la gala de decernare a premiilor Oscar 2012 a fost vândută pentru suma de 50.000 de dolari, informează femalefirst.co.uk.
Actriţa americană a împrumutat această rochie de colecţie, roşie cu puncte albe şi fără bretele, creată în 1954, de la magazinul de modă Rare Vintage, şi a purtat-o la gala premiilor Oscar din acest an, unde a urcat pe scenă pentru a înmâna trofeul decernat la categoria cel mai bun actor în rol principal francezului Jean Dujardin.
Magazinul Rare Vintage a anunţat că a vândut această rochie unui cumpărător britanic, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.
Tranzacţia a fost realizată cu ajutorul site-ului 1stdibs.com.
Potrivit publicaţiei New York Post, cumpărătorul britanic este un colecţionar de modă din Londra.
Deşi Natalie Portman şi-a ales în ultimul moment rochia pentru gala premiilor Oscar din acest an, stilistul ei personal Kate Young a dezvăluit faptul că această creaţie vestimentară i s-a potrivit perfect actriţei americane şi nu a avut nevoie de nicio ajustare.
Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul “Léon”, al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum “Visând la Beverly Hills”, “Ispita/ Closer”, “Fantomele lui Goya” şi “V de la Vendetta”. Portman a jucat în ultimii ani în filme din genuri diferite, precum comediile “Măria Ta/ Your Highness” şi “Fără obligaţii/ No Strings Attached”, filmul de acţiune “Thor” şi drama “Hesher”. În thrillerul psihologic “Lebăda neagră/ Black Swan” din 2010, Natalie Portman a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe automutilante. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată în 2011 cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Vezi si

VIDEO. Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham la Londra, cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Membrele trupei Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, …