Friday , December 2 2022

Rochia vintage purtată de Natalie Portman la gala premiilor Oscar 2012, vândută cu 50.000 de dolari

Rochia vintage Christian Dior pe care actriţa Natalie Portman a purtat-o la gala de decernare a premiilor Oscar 2012 a fost vândută pentru suma de 50.000 de dolari, informează femalefirst.co.uk.
Actriţa americană a împrumutat această rochie de colecţie, roşie cu puncte albe şi fără bretele, creată în 1954, de la magazinul de modă Rare Vintage, şi a purtat-o la gala premiilor Oscar din acest an, unde a urcat pe scenă pentru a înmâna trofeul decernat la categoria cel mai bun actor în rol principal francezului Jean Dujardin.
Magazinul Rare Vintage a anunţat că a vândut această rochie unui cumpărător britanic, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.
Tranzacţia a fost realizată cu ajutorul site-ului 1stdibs.com.
Potrivit publicaţiei New York Post, cumpărătorul britanic este un colecţionar de modă din Londra.
Deşi Natalie Portman şi-a ales în ultimul moment rochia pentru gala premiilor Oscar din acest an, stilistul ei personal Kate Young a dezvăluit faptul că această creaţie vestimentară i s-a potrivit perfect actriţei americane şi nu a avut nevoie de nicio ajustare.
Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul “Léon”, al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum “Visând la Beverly Hills”, “Ispita/ Closer”, “Fantomele lui Goya” şi “V de la Vendetta”. Portman a jucat în ultimii ani în filme din genuri diferite, precum comediile “Măria Ta/ Your Highness” şi “Fără obligaţii/ No Strings Attached”, filmul de acţiune “Thor” şi drama “Hesher”. În thrillerul psihologic “Lebăda neagră/ Black Swan” din 2010, Natalie Portman a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe automutilante. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată în 2011 cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …