Saturday , November 26 2022

Robin Wright, actrița din „House Of Cards”, divorțează și de al treilea soț, directorul casei de modă Yves Saint Laurent

După patru ani de mariaj, actrița americană Robin Wright s-a separat de directorul casei de modă Yves Saint Laurent, Clément Giraudet, alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Sean Penn.

La nici patru ani după căsătoria ei intempestivă din sud-estul Franței, în localitatea La Roche-sur-le-Buis, cu mai tânărul francez Clément Giraudet (37), actrița americană Robin Wright (56) a decis să pună punct relației, notează okmagazine.

În documentele depuse încă din vară, pe 31 iulie, dar accesibile presei abia acum, se arată că Robin Wright a invocat eternele “diferențe ireconciliabile”, dorind soluționarea dosarului cât mai repede și mai discret posibil. De altfel, divorțul celor doi este unul fără emoții căci, deși s-au grăbit să ajungă la altar, Robin Wright și Clément Giraudet au semnat un act prenupțial, prin care și-au pus la adăpost bunurile acumulate înaintea căsătoriei.

Și, în cazul actriței din serialul de succes “House of Cards” este vorba despre o avere estimată la 65 de milioane de dolari. Mai mult decât atât, în același act prenupțial, cei doi parteneri, între care e o diferență de vârstă de 19 ani, ar fi bifat și căsuța care anula posibilitatea ca, în caz de divorț, vreunul dintre ei să solicite pensie alimentară.

Robin Wright și Clément Giraudet s-au cunoscut în 2017 la Paris Fashion Week. La acel moment, trecuseră 2 ani de când Robin se despărţise de Ben Foster şi 8 de la divorţul ei de Sean Penn (1996-2010), tatăl celor doi copii ai ei, Dylan Frances (30) și Hopper Jack (28).

Actrița a mai fost căsătorită și cu Dane Witherspoon (1986-1988), pe care îl cunoscuse pe platourile de filmare ale celebrului serial din anii 80 “Santa Barbara”.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …