Wednesday , June 7 2023

Robert Turcescu s-a cununat civil si religios sambata. Primele imagini

sursa foto: Libertatea
sursa foto: Libertatea
După o relatie de lunga durata cu cantareata Oana Sîrbu, Robert Turcescu s-a însurat sambata cu Oana Nuţu.
turcescu1Fostul prezentator de la B1, care a stârnit rumoare după ce s-a autodenunţat public ca fiind ofiţer sub acoperire, s-a însurat astăzi, la un an de la despărţirea de actriţa şi cântăreaţa Oana Sîrbu, cu o altă Oana, fostă Nuţu, de acum Turcescu. Noua lui nevastă are doar 25 de ani, cu 14 mai puţin decât soţul, şi se pare că e designer.
Cei doi s-au cununat civil dimineaţă, la Primăria Sectorului 1, în prezenţa a foarte puţine rude şi prieteni, iar la ora 18.00, s-au înfiinţat pentru cununia religioasă la celebrul lăcaş de cult situat la Km 0 al Capitalei, Biserica Sf. Gheorghe Nou. Au venit separat, cum cere obiceiul, şi tot separat au intrat în biserică, Turcescu neaşteptându-şi mireasa. Tânăra doamnă a îmbrăcat o rochie simplă, semnată, după toate aparenţele, Maria Lucia Hohan, şi a asortat la ea sandale, deşi  la ora cununiei erau doar 13 grade.
Doar apropiaţii le-au fost aproape mirilor, iar ceremonia a fost una discretă. Turcescu s-a declarat emoţionat şi fericit şi a spus că, de-acum, tot ce-şi mai doreşte e un copil de la Oana.
libertatea.ro
 

Vezi si

Solistul trupei Rammstein, acuzat de agresiuni sexuale

Guvernul german a cerut marți măsuri de protecție pentru publicul feminin al trupei Rammstein după …