Sunday , December 4 2022

Robert Turcescu, asa cum nu il stii. Despre muzica, iubita, gelozie, copii

Invitat la TV impreuna cu trupa sa, “Casa Presei”, Robert Turcescu a explicat cât de importante sunt pasiunile pentru fiecare persoană, iar două dintre pasiunile lui sunt radioul şi muzica. “Fiecare om cred că e bine să aibă cel puţin o pasiune. Să aibă zona lui în care să viseze, în care să uite… Îmi place pescuitul foarte mult. Radioul, din păcate e o poveste destul de tristă. Mi-ar plăcea să mai fac radio în momentul ăsta! Mi-ar plăcea să mai lucrez într-un post de radio”, a mărturisit jurnalistul.
Întrebat dacă în faţa iubitei lui, artista Oana Sârbu, s-a încruntat vreodată, Robert a răspuns zâmbind: “Cred că nu, nu ştiu în ce sens. Cred că m-am încruntat la ea. Cred că şi ea s-a încruntat la mine. Adică nu-ţi închipui… Uite, s-a încruntat la mine când falsez se încruntă. Se întâmplă să şi falsez!”
În privinţa unei eventuale căsătorii, Robert Turcescu a spus că un certificat nu ar putea schimba o relaţie solidă. “Cine ştie? Ce, e o grabă? Ne grăbim undeva cu chestiunea asta? Unele relaţii între oameni – nu vreau să rostesc truisme – cred că sunt mai solide decât multe dintre relaţiile făcute cu patalama. Eu am trecut printr-o căsătorie, Oana a trecut printr-o căsătorie. Nu e o grabă!”, a afirmat Turcescu.
Mai mult, gelozia nu le-a afectat niciodată relaţia. “Nu m-a încercat niciodată genul ăsta… Cred că bărbaţii slabi sunt geloşi, sau bărbaţii care nu sunt puternici. Femeile, pe de altă parte… O femeie dacă e un pic geloasă, bărbatul respectiv are câte ceva şi de câştigat şi de învăţat. În general, e bine ca bărbat să ai lângă tine o femeie puţin geloasă. Bărbaţii, ştim bine, sunt destul de infantili, mai zburdă cu gândul, cu fapta… O  femeie geloasă, care e mult mai atentă la relaţia de cuplu, e un câştig pentru relaţie”, a explicat Robert Turcescu.
Jurnalistul mărturiseşte că îi place să se joace cu copiii. “Nu-i vorba de cu cine îmi place să mă joc. Atât cu fiica mea, sunt momente extrordinare! Am colegi care aşteaptă să devină părinţi. Să te joci cu copiii nu e o joacă, ştii? E o lecţie, de fiecare dată e o lecţie. Şi e o lecţie absolut superbă! Dacă eşti atent la ceea ce se întâmplă în relaţia dintre tine şi un copil, înveţi extraordinar de multe lucruri. Şi lucruri pe care, din nefericire, le uităm, le ignorăm”, a mărturisit Turcescu.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …