Tuesday , December 5 2023

Robert Plant nu îşi doreşte o reunire a trupei Led Zeppelin

Robert Plant nu îşi doreşte o reuniune a legendarei trupe Led Zeppelin, mărturisind că este mai interesat să lucreze la alte proiecte, informează femalefirst.co.uk.
Trupa Lde Zeppelin s-a despărţit în 1980, după moartea bateristului John Bonham. Deşi a fost rugat de mai multe ori de foştii membri ai trupei, Jimmy Page şi John Paul Jones, să pornească împreună în turneu, Plant a refuzat constant.
Muzicianul a spus mereu că este mai interesat de alte proiecte, cum ar fi să cânte alături de muzicienii nomazi din Nordul Africii.
Cântăreţul, care poartă şi acum celebrele sale plete blonde, a spus că, în primă fază, tuaregii cu care colaborează muzical, “nu au fost siguri de genul lui”.
“Un moderator la radio i-a întrebat, la un moment dat, pe colaboratorii mei tuaregi ce cred despre mine. Ei au mărturisit că nu sunt siguri dacă sunt bărbat sau femeie”, a mărturisit rockerul.
Plant, care a câştigat în 2009 mai multe premii Grammy pentru albumul “Raising Sand”, lansat împreună cu solista de muzică country Alison Krauss, vrea să se concentreze asupra altor stiluri muzicale şi să adopte, totodată, un alt stil de viaţă.
Membrii Led Zeppelin s-au reunit în decembrie 2007, pentru un concert unic, un omagiu adus fondatorului companiei Atlantic Records, Ahmet Ertegun, cu care celebra trupă a semnat un contract în 1968. Trupa s-a destrămat în 1980, în urma decesului toboşarului John Bonham.
Led Zeppelin a vândut mai mult de 300 de milioane de albume în lumea întreagă. Printre cele mai de succes piese ale trupei se numără “Stairway to Heaven”, “Whole Lotta Love” şi “Kashmir”.

Vezi si

Prima reacție a lui Mircea Bravo după accident. Erau 4 în mașină, „nimeni nu a pățit nimic”

Mircea Bravo a reacţionat, luni, pe pagina sa de Instagram, în urma accidentului pe care …