Wednesday , June 7 2023

Robert Pattison, starul din “Twilight”, este infectat cu coronavirus. El filma pentru noul “Batman”

Actorul Robert Pattison a fost confimat cu COVID-19, ceea ce a determinat oprirea filmărilor la producția „The Batman”, la doar câteva zile după ce tocmai se reluaseră, relatează The Guardian.

Un purtător de cuvânt de la studiourile Warner Bros a confirmat că un membru al echipei care lucrează la producția „The Batman” a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume. A precizat doar că persoana respectivă în prezent este în izolare, iar filmările sunt întrerupte temporar.

Publicațiile “Vanity Fair” și “Hollywood Reporter” citează însă surse sub acoperirea anonimatului care spun că este vorba chiar despre starul filmului, Robert Pattinson.
secretarasite

Filmările, care au loc în Hertfordshire, în Marea Britanie, tocmai se reluaseră de trei zile, după ce în martie au fost suspendate din cauza pandemiei.

Noua producție în franciza „The Batman” este așteptată să iasă pe piață în toamna anului 2021. În filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell.

Robert Pattinson, declarat anul acesta cel mai frumos bărbat din lume, este cel mai tânăr actor care joacă rolul lui Batman. În vârstă de 36 de ani, el a fost starul francizei „Amurg”.

digi24.ro

Vezi si

Solistul trupei Rammstein, acuzat de agresiuni sexuale

Guvernul german a cerut marți măsuri de protecție pentru publicul feminin al trupei Rammstein după …