Monday , May 27 2024

Robert Pattinson, desemnat, pentru a doua oara consecutiv, cel mai sexy barbat din lume

Robert Pattinson
N “Femeile se simt atrase de vampiri, datorita acelui element de «pericol» care îi înso]e[te. Ei sunt b\ie]ii r\i în cel mai adev\rat sens al cuvântului – iar femeile î[i doresc sa îmblânzeasca bestiile”, a declarat unul dintre realizatorii sondajului
Actorul britanic Robert Pattinson, unul dintre starurile francizei “Twilight”, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv drept cel mai sexy b\rbat din lume, în urma unui sondaj organizat de revista Glamour, informeaza contactmusic.com.
Topul 50 al celor mai sexy b\rba]i din lume, alc\tuit de revista Glamour, a fost dominat în acest an de actorii din franciza “Twilight”, care au ocupat patru din primele cinci pozi]ii.
Pozi]ia a doua în clasament a fost ocupata de actorul Taylor Lautner, în vârsta de 18 ani, care interpreteaza rolul vârcolacului Jacob Black, rivalul vampirului Edward Cullen (Robert Pattinson). Al]i doi actori din aceasta serie cu vampiri, Xavier Samuel [i Kellan Lutz, au ocupat pozi]iile a patra, respectiv a cincea.
Actorul Ian Somerhalder, starul serialului TV “The Vampire Diaries”, a ocupat locul al treilea.
Charlotte Duck, editorul sec]iunii “Film” din revista Glamour, a declarat: “Femeile se simt atrase de vampiri, datorita acelui element de «pericol» care îi înso]e[te. Ei sunt b\ie]ii r\i în cel mai adev\rat sens al cuvântului – iar femeile î[i doresc sa îmblânzeasca bestiile”.
Lista celor mai sexy b\rba]i din lume, care a fost alc\tuita pe baza voturilor exprimate de peste 50.000 de cititori ai revistei Glamour, con]ine multe surprize, multe dintre starurile clasate pe pozi]ii frunta[e în anul trecut coborând vertiginos în topul din 2010.
Actorul Johnny Depp a coborât de pe locul al doilea pâna pe locul al [aselea, iar fotbalistul David Beckham a coborât de pe pozi]ia a patra pâna pe locul al 21-lea.
George Clooney s-a clasat pe pozi]ia a 35-a, iar Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves [i Jude Law, care au ocupat pozi]ii de vârf în anii preceden]i, nu au mai fost inclu[i în topul din 2010.
Urm\toarele pozi]ii din Top 10 au fost ocupate în ordine de cânt\re]ul Justin Bieber [i de actorii Gerard Butler, Hayden Christensen [i Channing Tatum.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …