Friday , June 2 2023

Robbie Williams şi Ayda Field vor avea o a doua nuntă în Turcia, pentru tatăl miresei

.
şi Ayda Field, care s-au căsătorit sâmbătă, vor avea o a doua petrecere de nuntă în Turcia, la care va asista şi tatăl miresei, care s-a despărţit de familie şi a părăsit SUA în urmă cu aproape 30 de ani, potrivit dailymail.co.uk.
Nunta lui Robbie Williams, în vârstă de 36 de ani, cu Ayda Fields, în vârstă de 31 de ani, a avut loc sâmbătă, la vila cântăreţului din Beverly Hills, în lipsa tatălui miresei, Haldun Evecan, care trăieşte la Istanbul, unde lucrează ca director al unei agenţii de publicitate. Evecan a părăsit SUA în 1982, după ce s-a certat cu mama Aydei, Gwen Field, şi nu a mai avut nicio legătură cu fiica sa până când aceasta a împlinit 18 ani.
Dar, cu câteva ore înainte de nuntă, Ayda i-a telefonat tatălui său pentru împăcare. Aceasta a avut loc printre lacrimi şi a dus la planuri pentru o a doua petrecere de nuntă, idee cu care Robbie ar fi de acord.
Haldun Evecan, în vârstă de 68 de ani, a declarat că a vorbit cu fiica lui timp de o oră, în ziua nunţii acesteia. “I-am urat fericire şi i-am cerut iertare că nu i-am fost alături pe când creştea”, a declarat acesta cotidianului The Sun.
“I-am spus că nu i-am oferit multă dragoste, cu siguranţă nu pe cât mi-aş fi dorit şi că asta mă va urmări toată viaţa”, a adăugat acesta. În schimb, Ayda i-a răspuns: “Tată, mi-ai dat cel mai de preţ dar dintre toate… viaţa”, a mai povestit Evecan.
Publicitarul turc a mai spus că mereu i-a plăcut să cânte, iar melodia “My Way” a lui Frank Sinatra se numără printre preferatele sale. “Am întrebat-o pe Ayda cine crede că o cântă mai bine – eu sau Robbie. Diplomată ca întotdeauna, ea a spus că atunci când voi veni în SUA va merge cu mine şi cu Robbie la un bar cu karaoke şi ne va asculta, unul după altul, înainte să hotărască”, a spus Evecan.
Înainte să revină în SUA, tatăl miresei doreşte să dea o mare petrecere la Istanbul, în cinstea mirilor, pentru ca şi rudele din Turcia ale Aydei să poată ciocni în cinstea lor.
“Ayda doreşte să-şi revadă bunica, Sabahat. Are 92 de ani şi i-ar plăcea foarte mult să danseze la nunta Aydei”, a mai spus Evecan.
Chiar dacă Robbie Williams îşi va cunoaşte socrul abia la a doua nuntă, cântăreţul este în schimb foarte apropiat de celelalte rude ale soţiei sale. Astfel, mama Aydei, Gwen Field, s-a implicat mult în organizarea nunţii şi va da o petrecere pentru fiica şi ginerele ei, săptămâna viitoare, la Los Angeles. În schimb, Robbie a găzduit-o pe Gwen, fostă producătoare de film, în vila lui din Los Angeles, când aceasta a avut probleme financiare şi a trebuit să îşi închirieze casa pentru a plăti ipoteca.
De asemenea, prietenii cântăreţului au dezvăluit că acesta încearcă să îl ajute pe fratele vitreg mai mic al Aydei, Dylan, care doreşte să devină rapper şi şi-a luat numele de scenă D-Trus.

Vezi si

Un cunoscut actor american, găsit vinovat de viol. Ar putea sta până la 30 de ani în închisoare

Actorul american Danny Masterson, cunoscut în special pentru rolul din „That ’70s Show” a fost …