Thursday , April 18 2024

Robbie Williams şi Ayda Field vor avea o a doua nuntă în Turcia, pentru tatăl miresei

.
şi Ayda Field, care s-au căsătorit sâmbătă, vor avea o a doua petrecere de nuntă în Turcia, la care va asista şi tatăl miresei, care s-a despărţit de familie şi a părăsit SUA în urmă cu aproape 30 de ani, potrivit dailymail.co.uk.
Nunta lui Robbie Williams, în vârstă de 36 de ani, cu Ayda Fields, în vârstă de 31 de ani, a avut loc sâmbătă, la vila cântăreţului din Beverly Hills, în lipsa tatălui miresei, Haldun Evecan, care trăieşte la Istanbul, unde lucrează ca director al unei agenţii de publicitate. Evecan a părăsit SUA în 1982, după ce s-a certat cu mama Aydei, Gwen Field, şi nu a mai avut nicio legătură cu fiica sa până când aceasta a împlinit 18 ani.
Dar, cu câteva ore înainte de nuntă, Ayda i-a telefonat tatălui său pentru împăcare. Aceasta a avut loc printre lacrimi şi a dus la planuri pentru o a doua petrecere de nuntă, idee cu care Robbie ar fi de acord.
Haldun Evecan, în vârstă de 68 de ani, a declarat că a vorbit cu fiica lui timp de o oră, în ziua nunţii acesteia. “I-am urat fericire şi i-am cerut iertare că nu i-am fost alături pe când creştea”, a declarat acesta cotidianului The Sun.
“I-am spus că nu i-am oferit multă dragoste, cu siguranţă nu pe cât mi-aş fi dorit şi că asta mă va urmări toată viaţa”, a adăugat acesta. În schimb, Ayda i-a răspuns: “Tată, mi-ai dat cel mai de preţ dar dintre toate… viaţa”, a mai povestit Evecan.
Publicitarul turc a mai spus că mereu i-a plăcut să cânte, iar melodia “My Way” a lui Frank Sinatra se numără printre preferatele sale. “Am întrebat-o pe Ayda cine crede că o cântă mai bine – eu sau Robbie. Diplomată ca întotdeauna, ea a spus că atunci când voi veni în SUA va merge cu mine şi cu Robbie la un bar cu karaoke şi ne va asculta, unul după altul, înainte să hotărască”, a spus Evecan.
Înainte să revină în SUA, tatăl miresei doreşte să dea o mare petrecere la Istanbul, în cinstea mirilor, pentru ca şi rudele din Turcia ale Aydei să poată ciocni în cinstea lor.
“Ayda doreşte să-şi revadă bunica, Sabahat. Are 92 de ani şi i-ar plăcea foarte mult să danseze la nunta Aydei”, a mai spus Evecan.
Chiar dacă Robbie Williams îşi va cunoaşte socrul abia la a doua nuntă, cântăreţul este în schimb foarte apropiat de celelalte rude ale soţiei sale. Astfel, mama Aydei, Gwen Field, s-a implicat mult în organizarea nunţii şi va da o petrecere pentru fiica şi ginerele ei, săptămâna viitoare, la Los Angeles. În schimb, Robbie a găzduit-o pe Gwen, fostă producătoare de film, în vila lui din Los Angeles, când aceasta a avut probleme financiare şi a trebuit să îşi închirieze casa pentru a plăti ipoteca.
De asemenea, prietenii cântăreţului au dezvăluit că acesta încearcă să îl ajute pe fratele vitreg mai mic al Aydei, Dylan, care doreşte să devină rapper şi şi-a luat numele de scenă D-Trus.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …