Saturday , October 1 2022

Robbie Williams a parasit din nou grupul Take That

Cânt\re]ul britanic Robbie Williams a p\r\sit din nou grupul Take That, potrivit colegului s\u de trup\ Gary Barlow, care a confirmat aceast\ informa]ie ap\rut\ în presa britanic\, relateaz\ dailymail.co.uk. “S-a încheiat perfect”, a spus Gary Barlow, confirmând plecarea lui Robbie Williams [i faptul c\ grupul Take That a revenit la formula de patru membri. “A fost frumos. Ne-am în]eles bine între noi. Am încheiat turneul. Suntem to]i ferici]i. Fanii au venit s\ ne vad\ [i au fost ferici]i. A fost minunat”, a declarat Gary Barlow într-un interviu acordat postului Radio Times. “Acum, Rob va înregistra un disc solo, iar din acest punct de vedere ne-am întors la situa]ia din trecut”, a spus Barlow, ad\ugând c\ perioada de reunire a grupului Take That, în formula complet\ cu cinci membri, “s-a încheiat perfect”. “Putem s\ ne vedem oricând dorim. El e fratele nostru, Rob, [i dac\ va avea vreodat\ probleme sau dac\ va dori s\ renun]e pentru un an la a mai fi Robbie Williams, este binevenit (în grupul Take That), oricând va dori asta”, a ad\ugat Gary Barlow.
Un purt\tor de cuvânt al grupului Take That a insistat asupra faptului c\ actuala componen]\ a grupului, în formula de cinci membri, se afl\ pur [i simplu “într-o perioad\ de pauz\”. Pot s\ confirm faptul c\ grupul nu se destram\, deci nu exist\ niciun anun] despre desp\r]irea grupului. Grupul se afl\ într-o perioad\ de pauz\. Gary Barlow particip\ la emisiunea «X Factor», iar Robbie Williams lucreaz\ la noul lui album solo”, a spus acel purt\tor de cuvânt.
În luna iulie a anului trecut, Williams a f\cut public faptul c\ se va reuni cu forma]ia Take That, pe care a p\r\sit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carier\ solo. Cei cinci membri ai forma]iei Take That nu mai cântaser\ împreun\ de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat “Progress”, în noiembrie 2010.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …