Monday , December 4 2023

Robbie Williams a parasit din nou grupul Take That

Cânt\re]ul britanic Robbie Williams a p\r\sit din nou grupul Take That, potrivit colegului s\u de trup\ Gary Barlow, care a confirmat aceast\ informa]ie ap\rut\ în presa britanic\, relateaz\ dailymail.co.uk. “S-a încheiat perfect”, a spus Gary Barlow, confirmând plecarea lui Robbie Williams [i faptul c\ grupul Take That a revenit la formula de patru membri. “A fost frumos. Ne-am în]eles bine între noi. Am încheiat turneul. Suntem to]i ferici]i. Fanii au venit s\ ne vad\ [i au fost ferici]i. A fost minunat”, a declarat Gary Barlow într-un interviu acordat postului Radio Times. “Acum, Rob va înregistra un disc solo, iar din acest punct de vedere ne-am întors la situa]ia din trecut”, a spus Barlow, ad\ugând c\ perioada de reunire a grupului Take That, în formula complet\ cu cinci membri, “s-a încheiat perfect”. “Putem s\ ne vedem oricând dorim. El e fratele nostru, Rob, [i dac\ va avea vreodat\ probleme sau dac\ va dori s\ renun]e pentru un an la a mai fi Robbie Williams, este binevenit (în grupul Take That), oricând va dori asta”, a ad\ugat Gary Barlow.
Un purt\tor de cuvânt al grupului Take That a insistat asupra faptului c\ actuala componen]\ a grupului, în formula de cinci membri, se afl\ pur [i simplu “într-o perioad\ de pauz\”. Pot s\ confirm faptul c\ grupul nu se destram\, deci nu exist\ niciun anun] despre desp\r]irea grupului. Grupul se afl\ într-o perioad\ de pauz\. Gary Barlow particip\ la emisiunea «X Factor», iar Robbie Williams lucreaz\ la noul lui album solo”, a spus acel purt\tor de cuvânt.
În luna iulie a anului trecut, Williams a f\cut public faptul c\ se va reuni cu forma]ia Take That, pe care a p\r\sit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carier\ solo. Cei cinci membri ai forma]iei Take That nu mai cântaser\ împreun\ de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat “Progress”, în noiembrie 2010.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …