Thursday , December 8 2022

Ringier preia eJobs.ro, cel mai mare portal de joburi din România

Compania Ringier a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni al Ejobs Group S.A., companie care operează eJobs.ro, lider pe piaţa portalurilor de joburi din România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Ringier preia 70% din acţiunile Ejobs Group S.A. Acest pachet cuprinde majoritatea acţiunilor deţinute de cei doi fondatori locali ai eJobs, Liviu Dumitraşcu şi Daniel Tătar, precum şi întregul pachet de acţiuni deţinut de un investitor financiar.
Prin această tranzacţie, a cărei valoare nu a fost făcută publică, Ringier România îşi creşte cota de piaţă în domeniul digital, o direcţie strategică a grupului. Achiziţia este în linie cu strategia globală a Ringier de dezvoltare în zona digitală, în special în sectorul transaction based al pieţei online.
De la lansarea sa, în 1999, eJobs.ro este lider pe piaţa portalurilor de joburi din România. Conform datelor aferente lunii ianuarie 2012, eJobs.ro înregistrează mai mult de 1,7 milioane de vizitatori unici pe lună.
După finalizarea tranzacţiei, cei doi fondatori locali vor rămâne în companie în calitate de acţionari minoritari şi vor face parte din top managementul business-ului eJobs.ro.
“Achiziţia eJobs.ro reprezintă următorul pas strategic pentru Ringier de creştere a cotei de piaţă în business-ul digital. Ejobs este o companie foarte profitabilă şi prin această achiziţie ne consolidăm poziţia pe piaţa online românească”, a declarat Mihnea Vasiliu, General Manager Ringier România.
“Suntem mândri să devenim parte a Grupului Ringier şi avem convingerea că aceasta este direcţia potrivită pentru dezvoltarea eJobs. Vom continua să aducem valoare clienţilor noştri prin inovare şi concentrare permanentă asupra nevoile lor”, a declarat, la rândul său, Liviu Dumitraşcu.
Ringier România şi-a început activitatea în 1992 şi este, în prezent, cu cei aproximativ 400 de angajaţi ai săi, cea mai mare companie internaţională de publishing din ţară. Ringier România deţine peste 30 de produse tipărite şi online, printre care tabloidul Libertatea şi revista ELLE, cea mai vândută revistă de modă din lume.
Ringier este o companie media elveţiană activă la nivel internaţional. Grupul Ringier are investiţii importante în print, staţii de radio şi producţii de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web şi de telefonie mobilă, precum şi tipografii. Grupul Ringier a fost fondat în anul 1833.

Vezi si

Continuarea ”Avatar”, prezentată în premieră la Londra, la 13 ani după primul film

La treisprezece ani după ce James Cameron a lansat filmul cu cele mai mari încasări …