Friday , May 20 2022

Rihanna, vacanta in Italia alaturi de iubitul miliardar

Rihanna a renunțat câteva zile la programul aglomerat, pentru a se bucura de frumusețile Italiei împreună cu iubitul ei.
Rihanna (31 ani) a mers cu iubitul ei, Hassan Jameel (30 ani), și cu familia acestuia, în vacanță, în sudul Italiei.

Cei doi par să fie foarte fericiți împreună. Au profitat de vremea superbă, s-au plimbat cu iahtul și au luat prânzul la restaurantul Lo Scoglio, în Neran, pe Coasta Amalfi, scrie Daily Mail.

Despre ei, presa internațională a scris prima oară că ar forma un cuplu în iunie 2017, după ce au fost văzuți sărutându-se în Spania. Rihanna nu a confirmat niciodată relația cu Hassan.

“Înainte mă simțeam vinovată când îmi luam timp liber, dar cred că nici nu cunoscusem pe cineva care să merite, cu care să împart toate acestea”, a declarat Rihanna, în mai, într-un interviu pentru Vogue.

Hassan a fost căsătorit cu Lina Lazaar, critic de artă. Cei doi și-au unit destinele în 2012, dar au divorțat cinci ani mai târziu.

Hassan provine dintr-o familie foarte bogată, din Arabia Saudită, fiind moștenitorul unei averi de 2,2 miliarde de dolari.

Înainte de Rihanna, acesta ar mai fi avut o relație cu Naomi Campbell, în timp ce artista a ieșit cu Chris Brown, Leonardo DiCaprio și Drake.

Rihanna traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. A fost recent numită cea mai bogată cântăreață din lume, depășindu-le pe Madonna, Celine Dion sau Beyonce.

De asemenea, artista le pregătește și o supriză fanilor, la trei ani de zile de la ultimul album. A închiriat o insulă întreagă, în Essex, pentru înregistrarea unui nou material muzical.

Mai mult, Rihanna s-a mutat de un an de zile la Londra, și mai nimeni nu a știut acest lucru. Un secret care a bucurat-o foarte mult. Artista a declarat că s-a simțit fericită în această perioadă. Singurii care au știut de mutarea ei au fost familia și prietenii, alături de care a trăit clipe minunate de “anonimat” în Anglia.

profm.ro

Vezi si

Ed Sheeran a devenit tată a doua oară. Soția lui a născut o fetiță

Ed Sheeran (31 de ani) este tată de fată din nou. El a anunțat vestea …