Thursday , April 18 2024

Rihanna, internata într-o clinica americana, cu simptome de epuizare si deshidratare


Cânt\rea]a Rihanna, care a acuzat simptome de epuizare [i deshidratare, a fost internat\ în urm\ cu câteva zile într-o clinic\ din Statele Unite, informeaz\ express.co.uk.
Artista în vârst\ de 24 de ani a început s\ se simt\ destul de r\u în seara de luni, în timp ce participa la gala anual\ Costume Institute de la Muzeul Metropolitan din New York (Oscarurile din industria modei).
Cânt\rea]a a fost transportat\ la sec]ia de urgen]e a unui spital din Statele Unite, al c\rui nume nu a fost dat publicit\]ii, unde a primit tratament contra epuiz\rii [i deshidrat\rii.
Rihanna a postat ulterior pe Twitter o fotografie care o înf\]i[eaz\ cu o perfuzie în bra].
Dup\ aceast\ internare, care a fost de scurt\ durat\, medicii i-au permis cânt\re]ei s\ c\l\toreasc\ cu avionul spre Los Angeles.
Pentru a-[i lini[ti fanii, artista a postat apoi o alt\ fotografie peTwitter, pozând în fa]a avionului, pe pista de decolare.
Rihanna [i-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa “S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozi]ie a clasamentelor muzicale, “Umbrella”, “Take a Bow” [i “Disturbia”. Înainte de “Loud”, lansat în 2010, cânt\rea]a a lansat albumul “Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cânt\rea]a a fost recompensat\ cu nou\ premii Grammy.

Vezi si

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o operațiune din Al Doilea Război Mondial

Prin cel mai recent film al său, ”The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, inspirat de o …