Friday , October 7 2022

Rihanna, internata într-o clinica americana, cu simptome de epuizare si deshidratare


Cânt\rea]a Rihanna, care a acuzat simptome de epuizare [i deshidratare, a fost internat\ în urm\ cu câteva zile într-o clinic\ din Statele Unite, informeaz\ express.co.uk.
Artista în vârst\ de 24 de ani a început s\ se simt\ destul de r\u în seara de luni, în timp ce participa la gala anual\ Costume Institute de la Muzeul Metropolitan din New York (Oscarurile din industria modei).
Cânt\rea]a a fost transportat\ la sec]ia de urgen]e a unui spital din Statele Unite, al c\rui nume nu a fost dat publicit\]ii, unde a primit tratament contra epuiz\rii [i deshidrat\rii.
Rihanna a postat ulterior pe Twitter o fotografie care o înf\]i[eaz\ cu o perfuzie în bra].
Dup\ aceast\ internare, care a fost de scurt\ durat\, medicii i-au permis cânt\re]ei s\ c\l\toreasc\ cu avionul spre Los Angeles.
Pentru a-[i lini[ti fanii, artista a postat apoi o alt\ fotografie peTwitter, pozând în fa]a avionului, pe pista de decolare.
Rihanna [i-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa “S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozi]ie a clasamentelor muzicale, “Umbrella”, “Take a Bow” [i “Disturbia”. Înainte de “Loud”, lansat în 2010, cânt\rea]a a lansat albumul “Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cânt\rea]a a fost recompensat\ cu nou\ premii Grammy.

Vezi si

Christian Bale dezvăluie cât de influent este Leonardo DiCaprio la Hollywood: “Un rol ajunge la cineva doar pentru că l-a refuzat el”

Christian Bale tocmai a dezvăluit cât de popular este Leonardo DiCaprio la Hollywood. În cel …