Thursday , August 18 2022

Rihanna, cea mai tânără femeie miliardar din SUA

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite, reuşind să o detroneze pe Kim Kardashian.

RiRi este cea mai tânără femeie care a devenit miliardară pe cont propriu, la doar 34 de ani. Averea acesteia se ridică la valoare de $1,4 miliarde, reuşind astfel să o detroneze pe Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani.

Cântăreaţa din Barbados este singura femei sub 40 de ani care a reuşit să ajungă în topul anual al celor mai înstărite femei din Statele Unite ale Americii, publicat de către Forbes.

În luna august a anului trecut, averea pop-starului a atins pragul de un miliard, atunci când aceasta a şi fost declarată cel mai bine plătită cântăreaţă din întreaga industrie muzicală. Totodată, Rihanna se află pe cea de-a doua poziţie în clasamentul celor mai bine plătite femei din sfera de divertisment, imediat dupa Oprah Winfrey.

RiRi se poate mândri cu un portofoliu impresionant de proprietăţi. Unul dintre conacele pe care le deţine în Beverly Hills valorează, nici mai mult, nici mai puţin de 13,75 milioane de dolari. Totodată, aceasta mai deţine şi un bloc, dar şi o spectaculoasă proprietate în Hollywood Hills. Vedeţa mai deține un apartament în Century Towers, precum și o proprietate în stațiunea One Sandy Lane din Barbados, ceea ce i-a adus în conturi alte 22 de milioane de dolari.

Potrivit Forbes, Rihanna, care a fost numită anterior cea mai bogată femeie muzician din lume, este considerată a fi primul miliardar al Barbados.

RiRi este, în prezent, cel de-al 21-lea cel mai bogat miliardar din Statele Unite, alături de Oprah Winfrey (2,6 miliarde de dolari) și Kardashian (1,8 miliarde de dolari) înaintea ei. Cu toate acestea, Rihanna devine cea mai tânără de pe listă.

Vezi si

Tinerii se uită la televizor de aproape șapte ori mai puțin decât cei de peste 65 de ani

Tinerii se uită în prezent de aproape șapte ori mai puțin la televizor decât persoanele …