Tuesday , October 3 2023

Revelion retro, anii 80: Andreea Esca a petrecut cu Smiley, Pavel Bartoş şi Cabral

Într-o vilă frumos amplasată pe malul lacului Snagov, câteva vedete de la Pro TV au avut parte de-o petrecere nostalgică.

Cei mai iubiţi prezentatori de la Pro TV – Andreea Esca, Pavel Bartoş, Smiley şi Cabral – s-au reunit la un altfel de Revelion, unul în stilul anilor ’80, într-o locaţie care a fost folosită pentru filmările serialului “Adela”.

Aşa se face că vedetele au pus de-un Revelion “pe vechi”, unde fiecare a adus de-acasă bunătăţi specifice mesei dintre ani (chifteluţe, salată de boef, ouă umplute) şi s-a ascultat muzică disco, aşa cum se auzea pe la petrecerile care se făceau odată prin anii ’80-’90. Evident, DJ-ul serii a fost Smiley, iar din playlist nu puteau lipsi piese de la Modern Talking, Boney M ori Snap.

Cel care a rupt un pic tradiţia a fost Cabral, care le-a pregătit ad-hoc prietenilor săi nişte burgeri. De la petrecere nu au lipsit nici cei mici, Anca şi Pavel Bartoş venind cu fetiţele lor, iar Andreea şi Cabral Ibacka i-au adus cu ei pe Namiko şi Tiago.

Cu toţii au întâmpinat Anul Nou afară, pe ponton, în jurul unui foc ca de tabără şi admirând artificiile lansate peste lac.

Vezi si

Filme și seriale noi în luna octombrie pe Netflix

În luna octombrie Netflix propune o listă de filme și seriale noi pe care nu …