Thursday , December 8 2022

Renee Zellweger şi Bradley Cooper s-au despărţit

Actorii Renee Zellweger şi Bradley Cooper, care aveau o relaţie de aproape doi ani, s-au despărţit recent, potrivit dailymail.co.uk.
Cei doi au fost văzuţi împreună chiar săptămâna trecută, la o emisiune TV – “Inside the Actors Studio” – la care Cooper a fost invitat. În timpul emisiunii, el a menţionat că iubita lui, Renee Zellweger, se află în public, iar aceasta s-a ridicat roşind şi a fost aplaudată de cei prezenţi.
Mai multe surse au confirmat că Zellweger şi Cooper s-au despărţit, însă reprezentanţii celor doi actori nu au făcut încă vreo declaraţie oficială.
Renee Zellweger, în vârstă de 41 de ani, şi Bradley Cooper, în vârstă de 36 de ani, s-au cunoscut în urmă cu şase ani, la filmările pentru pelicula “Cazul 39/ Case 39”.
În acea perioadă, ambii s-au căsătorit cu alte persoane, dar niciunul nu a avut o căsnicie de durată. Cooper a fot însurat pentru scurtă vreme cu actriţa Jennifer Esposito, în timp ce căsătoria dintre Zellweger şi cântăreţul de country Kenny Chesney a durat doar câteva săptămâni.
Cei doi actori au început o relaţie în vara anului 2009, dar nu au vorbit public despre acest lucru decât foarte rar. Însă anul trecut, într-un interviu televizat, Cooper şi-a declarat dragostea pentru Renee. “Pur şi simplu o iubesc (…). Ador să lucrez cu ea. Pot învăţa atâtea de la ea”, a spus actorul în emisiunea “Entertainment Tonight”.
Renee a fost adesea văzută cu mama lui Cooper şi se presupune că era foarte apropiată şi de tatăl acestuia, care a murit la începutul anului. Atunci ea s-a retras de la prezentarea galei Globurilor de Aur, în ultimul moment, pentru a fi alături de Cooper.

Vezi si

Mesaj VIDEO emoționant. Celine Dion își anulează concertele, inclusiv cel din București, din cauza unei „tulburări neurologice rare”

Celine Dion a anunţat anularea concertelor din cadrul turneului european “Courage World Tour” programate să …