Thursday , June 20 2024

Renée Zellweger s-a logodit cu un prezentator TV cu 10 ani mai tânăr

Actrița Renée Zellweger și prezentatorul de televiziune Ant Anstead (44 de ani)  își fac deja planuri de nuntă, după ce Renée i-a acceptat cererea în căsătorie și poartă deja pe deget inelul de logodnă.

Actrița din seria „Bridget Jones” a divorțat în 2005, după doar patru luni de mariaj cu starul muzicii country Kenny Chesney.

Ulterior, după finalizarea legală a căsătoriei sale, Renée a început să se întâlnească cu muzicianul Doyle Bramhall II, din 2012 până în 2019, fără însă a vorbi serios despre căsătorie. Iar printre iubiții săi, de-a lungul timpului, s-au numărat și Bradley Cooper și Jim Carrey.

“Renée și Ant își păstrează planurile pentru ei, nu vor să facă vreun anunț public. Dar da, ea a vorbit deja cu prietenii lor apropiați despre organizarea nunții lor și-și dorește ca totul să fie foarte discret”, a dat din casă un apropiat al actriței. “Relația ei cu Ant este foarte solidă, sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și abia așteaptă să se căsătorească, să fie o familie”, relatează okmagazine.

Starul hollywoodian și vedeta de televiziune, care a mai fost căsătorit de două ori și este tatăl a trei copii, s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce Anstead filma emisiunea ”Celebrity IOU Joyride” de pe Discovery+. La scurt timp după aceea, revista ”People” a confirmat că Zellweger și Anstead se întâlneau în iunie 2021, dar cei doi și-au recunoscut relația abia în septembrie 2021, pentru că Ant încă nu-și finalizase legal divorțul de a doua soție, Christina Haack.

Actrița a creat o legătură frumoasă cu copiii lui Ant, ceea ce aduce multă armonie în cuplul lor, a precizat aceeași sursă.

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …