Sunday , November 27 2022

Relatia de iubire dintre Iulia Vantur si Salman Kahn dureaza de doi ani

iulia vantur-salman kahn

În ultimul timp, presa indiană a indicat-o pe Iulia Vântur drept viitoarea soţie a celebrului actor Salman Khan, iar anumite semne din trecut par să contureze povestea de dragoste dintre cei doi.
Iulia Vântur a vizitat pentru prima dată India, de care s-a îndrăgostit iremediabil, în 2011. La acel moment, vedeta Pro Tv se lăuda prietenelor cu relaţia pe care o începuse cu unul dintre cei mai cunoscuţi actori din India, Salman Khan.
Apropiatele Iuliei susţineau atunci că între cei doi s-a înfiripat o prietenie, întreţinută  prin intermediul internetului şi al telefonului, potrivit apropo.ro.
Chiar şi Iulia Vântur recunoaştea, în 2011, presei: “Mi-am făcut mulţi prieteni în India, unii dintre ei lucrează în domeniul televiziunii şi al filmului. Am vizitat studiourile de la Bollywood şi am asistat la unele filmări. În acea perioadă se filmau secvenţele finale ale filmului “Bodyguard”, care îi are în rolurile principale pe Salman Khan, Kareena Kapoor şi Hazel Keech”.
Acum, doi doi ani, cei doi se pare că s-au întâlnit şi au gânduri serioase, dar păstrează discreţia. “Nu ne spune nimic. Nici nu a negat, dar nici nu a recunoscut că Iulia Vântur este iubita lui. Consideră că a greșit că a făcut publică relația cu fosta iubită, Katrina Kaif, și nu vrea să repete această greșeală. S-a mai înmuiat cu trecerea anilor.
Acum mult timp spunea că nu se va însura niciodată, dar acum realizează că a venit timpul să își întemeieze o familie. Prietenia dintre el și Iulia s-a transformat într-o poveste de dragoste. S-ar putea ca, în curând, să o ceară de nevastă. Ea este aici chiar acum, i-a vizitat familia și ai lui o îndrăgesc foatre tare”, a declarat prietenul lui Salman Khan.
Libertatea.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …