Friday , September 30 2022

Regina Rania a Iordaniei, operată pe cord, la New York

Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 40 de ani, a fost spitalizată la New York şi a suportat, luni dimineaţă, o intervenţie chirurgicală ce a avut scopul de a corecta o problemă minoră a ritmului cardiac, a anunţat palatul regal, citat de AFP.
“Operaţia, un cateterism, (…) s-a desfăşurat fără probleme, iar majestatea sa se află într-o stare bună de sănătate”, a declarat purtătorul de cuvânt al palatului regal, într-un comunicat publicat la Amman.
“Regia Rania va rămâne în spital timp de două zile şi va reveni în Iordania în cursul acestei săptămâni”, se afirmă în acelaşi comunicat.
Regina Rania l-a însoţit pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei în vizita pe care acesta a efectuat-o la New York, în timpul căreia a susţinut un discurs în faţa reprezentanţilor ONU.
De asemenea, Regina Rania a participat la o serie de evenimente organizate la New York, fiind prezentă şi la gala anuală Clinton Global Initiative, care militează pentru îmbunătăţirea statutului şi a situaţiei femeilor pe mapamond.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …