Regina Elisabeta, furioasă după apariția imaginilor cu tatăl lui Meghan Markle

reportersite
16/05/18 ora:12:40pm

Scandalul mediatic în care este implicat tatăl lui Meghan Markle, în urma căruia acesta a anunțat că nu va mai participa la nunta regală care va avea loc sâmbătă, ar fi înfuriat familia regală a Marii Britanii, relatează Express și Daily Mail.

harry-meghanRegina Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Philip, ar fi furioși din cauza imaginilor regizate apărute în presă cu tatăl lui Meghan Markle și intenționează să aibă o discuție cu acesta, pentru a-i pune în vedere regulile de protocol pe care va trebui să le respecte de acum încolo.

„Lordul Chamberlain, Majestatea sa și Ducele sunt foarte furioși pe tatăl lui Meghan. Vor sta de vorbă cu el privind regulile de protocol ale Casei Regale. Sunt îngrijorați în legătură cu comportamentul lui, din cauza acelor fotografii”, a declarat o sursă apropiată familiei regale.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a declarat pentru site-ul TMZ că astăzi va fi operat pe inimă, după atacul de cord suferit săptămâna trecută. În vârstă de 73 de ani, acesta a provocat numeroase comentarii după ce a recunoscut că s-a lăsat fotografiat de paparazzi, în timp ce proba costumul pentru nuntă. A anunţat iniţial că nu va mai veni la eveniment, după care s-a răzgândit, pentru ca acum să spună din nou că nu-şi va conduce fiica la altar.

digi24.ro