Tuesday , November 29 2022

Regina Angliei, despre Kate Middleton: E leneşă, vanitoasă, cheltuitoare şi prostănacă

Scandal la palatul Buckingham! Regina Elisabeta a II-a este din ce în ce mai nemulţumită de soţia nepotului ei, Kate Middleton.
Dacă înainte de nunta din primăvara anului trecut regina Angliei era îngrijorată că iubita lui William nu are o slujbă, acum suverana se plânge că aceasta nu-şi îndeplineşte îndatoririle de membru al familiei regale.
Potrivit revistei InTouch, regina Angliei se plânge că soţia nepotului ei e “leneşă”. Ducesa de Cambridge “este cunoscută în cercul apropiaţilor familiei regale ca Ducesa-Care-Nu-Face-Nimic”.
Regina Elisabeta a II-a consideră că ducesa de Cambridge nu iese destul în societate. Potrivit aceleaşi reviste, în mai puţin de un an, Kate a participat doar la 35 de baluri caritabile, spre deosebire de regretata prinţesă Diana, care mergea şi la 170 de astfel de evenimente. Iar dacă regina Angliei îşi aduce aminte cu drag de Lady Di, înseamnă că soţia lui William este într-adevăr leneşă.
Dar acesta nu e singurul defect pe care i l-a găsit regina Angliei celei mai noi membre a familiei regale: Kate e prea vanitoasă şi cheltuitoare. Ea petrece patru sau cinci ore ca să-şi aranjeze coafura şi cheltuie mult prea mulţi bani pe poşete şi haine.
Regina se plânge şi de lipsa de cultură generală a lui Kate, care de-a lungul timpului a scos mai multe prostii pe gură.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …