Saturday , December 3 2022

Reghecampf, renegat de propriul fiu

Dupa scandalul din toamna cu Mariana Pfeiffer, fosta sa sotie, Laurentiu Reghecampf nu mai poate lua legatura cu fiul lui, Luca (11 ani), nici macar telefonic. Mariana Pfeiffer susţine că băiatul nu mai vrea să vorbească deloc cu tatăl său!
Laurentiu Reghecampf a incercat de Sarbatori sa dea de baiatul sau cel mare, insa fara sorti de izbanda! Apropiati ai tehnicianului Stelei sustin ca acesta nu a mai reusit sa vorbeasca la telefon cu Luca din toamna, de cand a izbucnit scandalul cu Mariana Pfeiffer, fosta sa sotie.
De atunci, ori de cate ori si-a sunat baiatul in Germania, Reghe a intampinat probleme: ba nu l-a gasit la telefon, ba telefonul era inchis. Mai mult, de Sarbatori, cand i-a telefonat din nou, a raspuns sotul Marianei si, in prima faza, i-ar fi spus ca Luca nu mai poate fi gasit la numarul acela de telefon, apoi, a zis ca nu e acasa, scrie WOWbiz.ro. Aceeasi apropiati sustin ca Reghecampf este foarte afectat de situatie si nu stie ce solutie sa gaseasca pentru ca Luca sa nu fie afectat. Disperat, el le-a marturist prietenilor ca este posibil sa apeleze chiar si la autoritati ca sa reglementeze situatia.
Reghecampf si-a vazut ultima oara baiatul in vara, cand a petrecut impreuna cu el si familia actuala o vacanta de vis in Romania.  Apoi, a  vorbit  des cu el la telefon, mai ales ca Luca este foarte atasat de Reghecampf!  Insa, odata cu scandalul de la televizor, Luca a intrerupt orice legatura cu Romania si, implicit, cu tatal sau.
Mariana Pfeiffer are o alta versiune, confirmata si de fiul ei, telefonic.
Luca nu vrea efectiv sa vorbeasca cu tatal lui. Asta e adevarul, nimeni nu i-a interzis asta” a declarat fosta sotie a lui Reghecampf pentru Cancan.
Mariana Pfeiffer sustine ca Luca e suparat din doua motive: unul este ca de Carciun nu a primit de la celebrul antrenor nici un cadou. Al doilea e mai grav si pare sa-l fi ranit adanc pe micutul de 11 ani: “A cautat informatii despre tatal lui pe Google si a gasit un articol, tradus in germana, in care Anamaria Prodan vorbea foarte urat despre mine, ma facea in toate felurile. A fost foarte dezamagit ca tatal lui isi lasa sotia sa vorbeasca public atat de urat despre mine!”.
Larentiu Reghecampf si Anamaria prodan au impreuna un baietel, Laurentiu jr, in varsta de 5 ani. Anamaria Prodan mai are două fete, Sarah (13 ani) si Rebecca (12 ani), din prima casatorie.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …