Saturday , September 23 2023

Reese Witherspoon este cea mai bogată actriţă din lume

Actriţa şi producătoarea Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile din „Blonde’s Revenge” şi „Big Little Lies”, a devenit anul acesta cea mai bogată actriţă din lume, cu o avere estimată la 440 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, pe o listă de femei care și-au făcut singure averea, ea ocupând locul 59 și având o companie selectă – Taylor Swift și Rihanna.

Actriţa în vârstă de 47 de ani şi-a vândut compania de producţie Hello Sunshine în august 2021 pentru 900 de milioane de dolari. Ea deţinea 18% din acţiuni.

Reese Witherspoon s-a lansat în producţie în anii 2010, dezamăgită de rolurile pe care le-a primit la Hollywood. De atunci, ea a produs succese precum „Wild” şi „Gone Girl”, „Big Little Lies”, „The Morning Show” şi „Little Fires Everywhere”.

La peste douăzeci şi cinci de ani de la debutul ei, Reese Witherspoon rămâne una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Ea a primit un salariu de 20 de milioane de dolari pentru că a apărut în zece episoade din ultimul sezon al serialului „The Morning Show”.

 

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …