Monday , December 4 2023

Reese Witherspoon a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actriţa americană Reese Witherspoon a primit, miercuri, o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, informează accesshollywood.com.
Steaua primită de actriţa americană este cea de-a 2.425-a de pe bulevardul celebrităţilor şi este amplasată în faţa W Hollywood Hotel.
Cel mai recent film în care joacă Reese Witherspoon este “How Do You Know”, regizat de James L. Brooks, în care apar şi actorii Paul Rudd şi Owen Wilson. Filmul va fi lansat pe 17 decembrie.
În 2006, Reese Witherspoon a primit premiul Oscar pentru rolul June Carter Cash din filmul “Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash”. Actriţa a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din “Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions” (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii – Ava, în vârstă de zece ani, şi Deacon, în vârstă de şase ani.
Reese Witherspoon s-a remarcat la Hollywood graţie rolurilor din filmele “Pleasantville” (1998), “Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions” (1999), “Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama” (2002) şi cele două părţi ale seriei “Blonda de la drept/ Legally Blonde”.

Vezi si

VIDEO. Actorul Stanley Tucci a vizitat refugiați ucraineni în R. Moldova și a învățat să gătească borș

Stanley Tucci, cunoscut pentru rolurile din „ER” („Spitalul de urgență”), „Diavolul se îmbracă de la …