Wednesday , December 7 2022

Recunosti vedeta talentata si supla care azi nu mai incape pe usa?

Necazurile se ţin scai de Christina Aguilera. După ce s-a despărţit de la Jordan Bratman, a încurcat imnul naţional al Statelor Unite la finala Super Bowl, din 2011, a fost implicată într-un scandal legat de consumul de alcool, cântăreaţa a şocat la ultima apariţie.
Tabloidele din Anglia au alocat spaţii extrem de largi ultimei apariţii a celebrei cântăreţe, considerate în urmă cu 5-6 ani una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume. Trupul de viespe pe care îl etala în urmă cu ceva timp e istorie, acum Aguilera având prea multe kilograme în plus peste greutatea optimă.
“Mereu am suferit pentru că eram prea slabă, acum iubesc faptul că am forme. În timp ce îmi promovam albumul “Stripped” mi s-a sugerat o schimbare de look. Mă săturasem să fiu atât de “skinny” şi am trecut la treabă”, a recunoscut Aguilera, care pare mai voluptuoasă ca niciodată, conform thesun.co.uk . De altfel, englezii au speculat pe seama faptului că celebra cântăreaţă ar avea unele mese în care consumă până la 3000 de calorii.
prosport.ro

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …