Friday , August 19 2022

Reactia lui Piturca dupa dezvaluirile amantei

Selectionerul Victor Piturca este acuzat de Victoria Blochina, fostă dansatoare în Club Melody, că nu recunoaşte copilul pe care îl are cu ea. Victoria Blochina l-a acţionat în instanţă pe Victor Piţurcă pentru recunoaşterea paternităţii. Fosta balerină spune că a avut o relaţie timp de 16 ani cu actualul selecţioner al României şi îi cere acestuia să îşi recunoască fiul, pe Edan Petru Blochin, în vârstă de 4 ani.
“Am început acest proces după ce într-o dimineaţă copilul meu a venit la mine şi m-a întrebat: ‘De ce nu mai vine tata la mine?’, de atunci am pus mâna pe telefon şi mi-am sunat avocatul. Atunci mi s-a rupt sufletul. Piţi este singurul om din viaţa mea care m-a făcut să plâng, m-a distrus cu nervii”, a spus frumoasa lituaniancă.
Reacţia lui Victor Piţurcă nu a întârziat. Selecţionerul nu vrea ca viaţa lui privată să fie un circ.
“Am greşit şi îmi pare enorm de rău. Ştiu cît de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti să să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere. Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri în viaţă”, au fost spusele lui Victor Piţurcă, conform Kanal D.

Vezi si

Giorgio Armani, evacuat din vila sa în urma incendiilor de pădure de pe insula Pantelleria (Sicilia)

Un incendiu de vegetaţie izbucnit pe insula italiană Pantelleria (între Sicilia și Tunisia) a declanşat …