Friday , December 1 2023

Razboiul declaratiilor intre Adi Cristea si Victor Slav: "A facut o mare greseala ca a vorbit despre mine"

bianca-victor slav

Se pare ca cei doi barbati din viata Biancai Dragusanu, adica fostul iubit – Adi Cristea – si actualul iubit si viitor sot – Victor Slav – sunt la cutite.
Dupa ce prezentatorul meteo a declarat la Happy Hour ca ‘Printul’ nu are nicio sansa sa il desparta pe el de Bianca, ca o suna degeaba pentru ca el raspunde la telefon si ca a pierdut meciul cu inima roscatei, vorbele acestea au ajuns si la urechile fotbalistului, care s-a cam infuriat si a promis ca, in momentul in care vine in tara, o sa declare mai multe despre aceasta situatie.
‘A facut o mare greseala ca a vorbit despre mine fara sa ma cunoasca si fara sa cunoasca situatia reala. Bianca stie la ce ma refer! O minciuna are multe forme, adevarul niciuna… Si cand ai adevarul de partea ta, te simti invincibil. Si ca sa cunoasca si el un lucru despre mine, toata viata am jucat titular! O sa spun mai multe cand ma intorc in tara…”, a marturisit Adi Cristea in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …

One comment

  1. Adrian Cristea se cam lauda. Nu a jucat intotdeauna titular.A mai rupt si banca rezervelor. Cat despre titularizarea sa la Bianca Dragusanu sa nu uitam de croitorasul cel viteaz Botezatu Catalin, unde Cristea a fost rezerva si cati ca el.