Thursday , December 8 2022

Rasturnare de situatie: Ramona Badescu semneaza cu TVR in locul Mihaelei Radulescu?

ramona-badescu

Chiar dacă revenirea Mihaelei Rădulescu la pupitrul emisiunii care a consacrat-o, “Duminica în familie”, era dată ca sigură, se pare că TVR, acolo unde show-ul urmează să fie găzduit, a ales, în ultimul moment, o altă vedetă în locul divei care locuieşte acum la Monte Carlo.

 Astfel, mai multe surse au confirmat pentru Libertatea faptul că Ramona Bădescu va fi cea care va prezenta Duminica în familie, la TVR, iar negocierile par să se fi încheiat deja, pe piaţă circulând informaţia potrivit căreia frumoasa româncă stabilită în Italia ar fi şi semnat contractul cu televiziunea publică.

În luna iunie, Mihaela Rădulescu a recunoscut negocierile avansate pe care le purta cu TVR. ”Pot spune că sunt în discuții cu TVR pentru Duminica în familie. Suntem la faza «ce ar fi dacă». Am primit o variantă de format de la ei… În mare parte, e o Duminică în familie, cu artiști și povești, actualitate și promovări, ceva nostalgie și umor, de toate”, a mărturisit Mihaela, la acel moment, pentru paginademedia.ro.

 

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …