Thursday , August 18 2022

Rasturnare de situatie: Mesaj nou transmis de iubitul turc al Andreei Marin

andreea marin-tuncay foto

După ce miercuri a anunţat că a pus punct relaţiei cu Andreea Marin, joi, doctorul Tuncay Ozturk a revenit cu un mesaj care răstoarnă total varianta despărţirii.
Tuncay Ozturk şi Andreea Marin au anunţat, miercuri seara, că au pus capăt relaţie. Anunţul a fost făcut chiar de doctorul fizioterapeut pe pagina sa de Facebook. La scurt timp şi Andreea Marin a confrmat despărţirea. La o zi după anunţ, turcul revine cu un nou mesaj pe contul de socializare şi explică pentru toată lumea că de fapt că relaţia lor merge mai departe “uşor, pas cu pas”.
“În mod clar, nu sunt bun la comunicare. Mai ales când e în engleză şi nu are legătură cu profesia 🙂 Asta este prima lecţie pe care o primesc ca persoană publică! E prima dată în viaţa mea când sunt sursa unei furtuni într-un pahar cu apă. Îmi pare rau, am învăţat ceva nou, multe mulţumiri prietenilor care au grijă de noi. Acum ne distrăm ca doi prieteni buni, luăm relaţia uşor, pas cu pas, aşa cum ne dorim şi noi, şi familiile noastre. O zi frumoasă tuturor”, a scris Tuncay pe Facebook, alături de poza de mai jos.

Vezi si

Giorgio Armani, evacuat din vila sa în urma incendiilor de pădure de pe insula Pantelleria (Sicilia)

Un incendiu de vegetaţie izbucnit pe insula italiană Pantelleria (între Sicilia și Tunisia) a declanşat …