Tuesday , September 27 2022

Rasturnare de situatie in scandalul Piturca-Vica Blochina: Selectionerul vrea custodia fiului sau

piturca-edan

Când părea că între Victor Piţurcă şi Vica Blochina s-a aşternut pacea, reîncepe războiul. Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României a decis să îşi revendice oficial dreptul de tată. El a deschis un proces împotriva fostei amante şi cere dreptul de custodie pentru micuţul Edan.
După ce Victor Piţurcă a fost târât în instanţă de către Vica Blochina în procesul intentat pentru stabilirea paternităţii micuţului Edan şi pentru obţinerea de pensie alimentară, acum selecţionerul o dă şi el în judecată pe fosta lui amantă.
La doar câteva zile după ce Tribunalul Ilfov i-a reconfirmat oficial statutul de tată al lui Edan, ca urmare a expertizei ADN, Victor Piţurcă a deschis un proces împotriva fostei iubite. Piţurcă cere în justiţie custodia băieţelului Vicăi Blochina, Edan.
Dar fosta amantă a selecţionerului spune că adevăratul motiv al cererii de custodie ar fi dragostea de bani, nu dragostea de copil.
“Pentru el contează, clar, mai mult să nu plătească pensia alimentară decât să îşi vadă copilul”, a spus Vica Blochina.
Selecţionerul trebuie să precizeze clar judecătorilor dacă vrea custodie exclusivă şi cum anume se va ocupa de creşterea micuţului. Ţinând însă cont de faptul că el a absentat de la mai multe termene ale procesului de stabilire a paternităţii, şansele sale de a obţine custodia exclusivă sunt reduse.
Deocamdată, până la judecarea recursului în procesul de paternitate, Piţurcă trebuie să îi plătească Vicăi, retroactiv, o pensie alimentară în valoare de 50.000 de euro.
Deşi procesele de stabilire a paternităţii şi a pensiei alimentare au durat ani de zile, Vica Blochina a avut mereu câştig de cauză.

Vezi si

Shakira, trimisă în judecată pentru fraudă fiscală. Cântăreața riscă opt ani de închisoare

Cântăreața columbiană Shakira a fost trimisă în judecată de tribunalul spaniol pentru fraudă fiscală. O …