Monday , May 23 2022

Rapperul P. Diddy a fost arestat pentru atac cu arma mortala

p. diddy

P. Diddy a fost arestat în campusul Universităţii California, unde învaţă fiul său. Rapperul american este acuzat că l-a atacat pe antrenorul de fotbal al băiatului cu o ganteră, considerată armă mortală peste Ocean.
Rapperul Sean “P. Diddy” Combs a fost arestat şi acuzat de atac cu armă mortală luni, în campusul Universităţii din Los Angeles, au anunţat serviciile de poliţie ale colegiului, potrivit TMZ.
Combs, în vârstă de 45 de ani, se află deocamdată într-un centru de arest din campusul universităţii, după un incident în care a folosit o ganteră de tip kettleball, care a fost considerată armă mortală, a anunţat poliţia campusului UCLA într-o declaraţie de presă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, iar starul de 45 de ani a fost reţinut de poliţia campusului, care anchetează cazul. Autorităţile au precizat că rapperul a fost transferat în arestul poliţiei din Los Angeles.
Autorităţile au precizat că rapperul a fost mutat la Departamentul Şerifului din Los Angeles în timpul zilei de luni. Reprezentanţii rapperului au refuzat până acum să comenteze incidentul.
Artistul a fost implicat într-o ceartă cu antrenorul echipei de fotbal american în sala de sport a campusului. Fiul rapperului, Justin Combs, este în echipa de fotbal american a colegiului, cu o bursă sportivă.
“Este un incident nefericit pentru toate părţile implicate. În timp ce UCPD continuă să ancheteze această situaţie, vom lasă procesul legal să îşi urmeze cursul şi ne vom abţine deocamdată de la alte comentarii”, a afirmat Jim Mora, antrenorul echipei de fotbal american a UCLA.
 
 

Vezi si

Cannes 2022: Cristian Mungiu, în căutarea unui nou Palme d’Or. RMN analizează problema xenofobiei

Regizorul român Cristian Mungiu pătrunde în lumea unui sat din Transilvania, pentru a analiza originea …