Sunday , September 25 2022

Rapperul Nelly a fost arestat pentru agresiune sexuală

nelly

Rapperul Nelly, premiat cu Grammy, a fost arestat sâmbătă, după ce o femeie l-a acuzat că a agresat-o sexual într-un autocar de turneu, anunta Digi 24.
Femeia a sunat la Urgenţă pentru a raporta o agresiune sexuală care a avut loc în autocarul de turneu al rapperului parcat la un centru comercial din Auburn, oraş aflat în apropierea Seattle, a transmis poliţia.
Nelly, cunoscut pentru cântece ca „Ride Wit Me”, „Hot in Herre” şi „Dilemma”, a concertat în amfiteatrul din Auburn, vineri noapte, în cadrul turneului pe care îl susţine împreună cu grupul country-pop Florida Georgia Line.
Poliţia l-a arestat pe Nelly în primele ore ale zilei. El a fost dus la închisoarea South Correctional Entity din Des Moines, sub suspiciunea de agresiune sexuală.
Avocatul lui Nelly a spus că, sâmbătă noapte, clientul lui a fost eliberat din închisoare. „Nelly este victima unei acuzaţii fabricate. Sunt convins că, odată ce se vor face verificări, nu vor exista acuzaţii”.
Născut Cornell Iral Haynes Jr., Nelly a debutat în 2000, cu albumul „Country Grammar”, care a fost vândut în peste 10 milioane de copii.

Vezi si

Cei mai sexy bărbați din lume, în opinia lui Brad Pitt

Brad Pitt, într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu cei de la „Vogue”, a …