Friday , December 1 2023

Ramona Gabor, tradata pentru un ceas de 3.000 de euro

Colegele de nebunii care au însoţit-o pe Ramona pe iahtul bulgarului Alexandrov Chavdar, Mihaela Moise (Meme), Mădălina Radu şi Cristina Pană, au jurat să nu scoată nici o vorbă la întoarcerea în ţară despre aventura lor.
Mai mult, ele au convenit că pozele compromiţătoare în care Ramona se săruta cu foc cu bulgarul să fie şterse din aparatul foto. Totuşi, una dintre ele a încălcat acest pact şi a păstrat imaginile, pentru orice eventualitate, în calculator.
Prietenia celor trei fete a fost aruncată în aer atunci când fotografiile au apărut în Click!, ele fiind puse la dispoziţie de Zeus TV.
Imediat, toate suspiciunile s-au îndreptat asupra Mihaelei Moise, care în zadar a încercat să se apere spunând că pozele i-au fost sustrase din calculator. Surse din anturajul reporteriţei de la “Acces direct” au dezvăluit că aceasta a apărut la mână cu un ceas de firmă, în valoare de 3.000 de euro, la puţin timp după întoarcerea ei de la Cannes.
Se pare că ceasul a fost primit de Meme chiar de la fostul ei iubit, Luis Lazarus, în schimbul pozelor buclucaşe. (Cancan)

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …