Saturday , December 3 2022

Ramona Gabor: "Monica vrea să-şi petreacă restul vieţii cu iubitul chinez"

Sora Monicăi Gabor a povestit astăzi că frumoasa brunetă este foarte fericită în această perioadă, datorită noii relaţii: este mai îndrăgostită ca niciodată de bărbatul asiatic cu care a fost văzută.
“El este bărbatul de care Monica este foarte îndrăgostită şi pe care Monica îl iubeşte foarte mult. Îşi doreşte să petreacă tot restul vieţii cu el”, a dezvăluit Ramona pentru libertatea.ro, precizând că cei doi s-au cunoscut la un eveniment caritabil din State. Mai mult, ea a ţinut să adauge că Monica nu ştia ce avere are chinezul atunci când s-au cunoscut şi nu îl iubeşte pentru banii lui.
Legat de verigheta văzută pe degetul bărbatului, sora Monicăi a explicat: “Nu este căsătorit, poartă verigheta dintr-un angajament pentru Monica, doreşte să spună într-un mod frumos că are un angajament faţă de o frumoasă fată din România pe care o iubeşte şi pe care o consideră sufletul pereche. Pe Monica chiar nu am văzut-o niciodată atât de îndrăgostită şi fericită. Atât sora mea cât şi el îşi doresc să-şi petreacă viaţa împreună, putem trage fiecare o concluzie. Este un om cu totul special, are un suflet extraordinar de mare. A fi special înseamnă a-ţi dori să vezi toate persoanele din jurul tău fericite, să vrei să ajuţi cu orice, să trăieşti modest deşi îţi poţi cumpăra orice din lumea asta”.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …