Friday , October 7 2022

Ramona Gabor a cunoscut-o pe Jennifer Lopez la un eveniment in Dubai

Ramona Gabor traieste bine mersi in Dubai, acolo unde castiga bani frumosi din activitatea de manechin. Si, cum celebritatile viziteaza des Emiratele Arabe, sora Monicai a avut ocazia sa o cunoasca pe faimoasa Jennifer Lopez, recent.
Ramona si-a inchiriat un apartament despre care spune ca este superb si isi petrece timpul prin cele mai de fite hoteluri, restaurante si cluburi din Dubai, unde imbina utilul cu placutul. Mai exact, Ramona are destul de multe job-uri, fie prezentari de moda fie in calitate de hostesa, devenind o obisnuinta pentru ea sa dea nas in nas cu celebritati la nivel mondial.
Si, cum Monica tocmai ce a facut furori gratie fotografiilor ei cu familia jackson, prezenta la lansarea oficiala a bauturii Mr. Pink, Ramona nu putea fi mai prejos.
Cu norocul de partea ei, iata ca mezina familiei Gabor tocmai si-a bifat in portofoliu o intalnire cu Jennifer Lopez, ce a avut loc intr-un club de fite din Dubai. Asa cum era de asteptat, bruneta n-a ratat ocazia de a imortaliza momentul. Desi sustine ca ii este dor de tara si ca, probabil, va veni aici de sarbatori, Ramona nu se indura sa plece din Dubai gratie avantajelor materiale de care se bucura acolo, din plin.

Vezi si

Christian Bale dezvăluie cât de influent este Leonardo DiCaprio la Hollywood: “Un rol ajunge la cineva doar pentru că l-a refuzat el”

Christian Bale tocmai a dezvăluit cât de popular este Leonardo DiCaprio la Hollywood. În cel …