Saturday , November 26 2022

Radu Mazare o face praf pe Mihaela Radulescu: "E o haimana. A prins-o barbatul cu altul in pat"

mihaela radulescu

Radu Mazăre, primarul Constantei, unul dintre cei mai mediatizati burlaci din showbiz-ul românesc, a dat cărțile pe față și a făcut-o praf pe Mihaela Rădulescu. “E o haimana, a prins-o Elan cu altul în pat”, a mărturisit edilul.
Radu Mazăre și Cătălin Botezatu au fost aseară invitații Cristinei Herea la România TV, la emisunea “Ediție specială”. Întrebați despre frumusețile de pe prima scenă a lumii mondene, punctul comun al celor doi invitați a fost Mihaela Rădulescu. În timp ce creatorul de modă a avut doar cuvinte de laudă despre iubita lui Dani Oțil, edilul Constanței a făcut-o cu ou și cu oțet.
“Aaa… Nu mă întrebați despre Mihaela Rădulescu. Eu sunt bun prieten cu Elan și am fost prieten și cu ea. Am mers chiar la ea acasă și îmi gătea, până să facă ce a făcut. E o haimana! A prins-o bărbatul ei cu altul în casă, femeie cu copil”, a declarat Radu Mazăre.
Primarul a părăsit emisiunea
Rugat de prezentatoarea Cristina Herea să-și măsoare cuvintele întrucât postul RTV ar putea primi amendă de la CNA, Mazăre a decis să plece din emisiune: “Eu plec fiindcă nu mă lăsați să-mi spun punctul de vedere”.
După emisiune însă, Radu Mazăre, dându-și seama că a exagerat cu dezvăluirile, a revenit în compania prezentatoarei tv și a luat masa împreună cu aceasta și cu Cătălin Botezatu.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …