Saturday , May 25 2024

Rachel Weisz şi Darren Aronofsky s-au despărţit

Actriţa britanică Rachel Weisz s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, regizorul Darren Aronofsky, după o relaţie care a durat nouă ani, informează contactmusic.com.
Rachel Weisz şi Darren Aronofsky, care au împreună un fiu, Henry Chance, în vârstă de patru ani, s-au despărţit în urmă cu câteva luni, au explicat agenţii de presă ai celor doi artişti.
“Rachel Weisz şi Darren Aronofksy s-au despărţit în urmă cu câteva luni. Ei au rămas buni prieteni şi îl vor creşte împreună pe fiul lor, la New York”, a declarat un purtător de cuvânt pentru site-ul TMZ.com.
Potrivit presei americane, cei doi artişti vor solicita custodia comună asupra fiului lor.
Motivele care au condus la despărţirea cuplului nu se cunosc deocamdată.
Rachel Weisz, în vârstă de 40 de ani, şi Darren Aronofsky, în vârstă de 41 de ani, au colaborat în 2006 la thrillerul “Fântâna” şi vor lucra împreună din nou în 2011, odată cu filmările pentru “Jackie”, un lungmetraj inspirat din viaţa fostei prime doamne a Statelor Unite, Jackie Kennedy.
Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din “Prietenie absolută/ The Constant Gardener” (2005) şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmele “Din Raiul Meu/ The Lovely Bones”, de Peter Jackson, şi “Agora”, de Alejandro Amenabar.
Regizorul, scenaristul şi producătorul american Darren Aronofsky a devenit celebru încă de la debutul său, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula “Pi”. A continuat cu “Requiem for a Dream”, primit cu ovaţii la Cannes, devenit unul dintre filmele cult ale sfârşitului de secol XX, şi cu “Fântâna”, cu Rachel Weisz şi Hugh Jackman.
Darren Aronofsky este considerat în prezent una dintre figurile majore ale cinematografiei contemporane. El a câştigat premiul Leul de Aur la Veneţia în 2008, pentru filmul său “Luptătorul/ The Wrestler”. Pentru acelaşi film a primit premiul Independent Spirit, a fost laureat la Sundance, în timp ce Mickey Rourke, actorul care a jucat rolul principal, a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi a primit o nominalizare la Oscar.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …