Wednesday , August 10 2022

Quentin Tarantino vinde scene inedite din „Pulp Fiction” sub formă de NFT-uri

Celebrul regizor Quentin Tarantino intră pe piața NFT-urilor. Starul a anunțat că pune în vânzare scene extinse, care nu au mai intrat în filmul „Pulp Fiction”, sub formă de NFT-uri. Cele şapte NFT-uri conţin scene nefolosite în film şi comentarii audio ale regizorului, scrie CNN. Licitația va avea loc pe piața NFT OpenSea.

NFT-urile vor fi găzduite de Secret Network, un sistem blockchain care acordă prioritate confidențialității.

„Sunt foarte încântat să dezvălui fanilor aceste scene exlusive din Pulp Fiction”, a anunțat Quentin Tarantino într-un comunicat.

NFT-urile, sau „jetonele ne-fungibile”, vor include, de asemenea, fragmente din scenariul original, scris de mână, pentru „Pulp Fiction”, precum și comentarii exclusive de la scriitor/regizor. Comentariile lui Tarantino vor dezvălui „secrete despre film și creatorul său”, potrivit Secret Network.

„Pulp Fiction” nu este primul film care a intrat în piața NFT-urilor. VeVe Partners și MGM Studios au anunțat în septembrie că vor lansa NFT-uri James Bond din „No Time to Die” de luna trecută, cel mai recent film din serie.

„Pulp Fiction” — care combină mai multe povești sălbatice despre criminali din Los Angeles — este unul dintre cele mai influente filme din ultimii 30 de ani și are un rating de 96% de audiență pe Rotten Tomatoes.

Pulp Fiction a fost lansat în 1994 și a fost nominalizat la șapte Premii Oscar, printre care “Cel mai bun film”. Pelicula a câștigat Premiul Oscar la categoria „Cel mai bun scenariu original”. Filmul a câștigat, de asemenea, premiul Palme d’Or la ediția din 1994 a festivalului de la Cannes.

 

Vezi si

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul și-a pierdut un timp vederea, auzul și echilibrul

Ashton Kutcher a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o boală autoimună, care aproape l-a …