Thursday , November 30 2023

Puff Daddy, proces în care e acuzat de viol și de abuz fizic de fosta iubită, cântăreața Cassie

Sean Combs, cunoscut drept Puff Daddy, un simbol al hip-hop-ului şi fondatorul casei de discuri Bad Boy Records, a fost acuzat de viol şi abuz într-un proces important intentat de cântăreaţa Cassie, care susţine că s-a folosit de puternica sa reţea pentru a o ţine captivă într-o relaţie cu el.

Cassie, al cărei nume real este Casandra Ventura, s-a întâlnit cu Combs timp de mai bine de un deceniu. Ea susţine că, pe parcursul relaţiei lor, Combs a agresat-o de mai multe ori – bătând-o cu cruzime şi violând-o – şi i-a controlat fiecare aspect al vieţii, a relatat joi pentru prima dată New York Times. Ea s-a confruntat cu “un ciclu de abuz, violenţă şi trafic sexual” până când relaţia lor s-a încheiat în 2018, potrivit documentelor de la proces. Aceasta a declarat pentru Times că, după “ani de tăcere şi întuneric”, a fost “în sfârşit pregătită să îmi spun povestea şi să vorbesc în numele meu şi în beneficiul altor femei care se confruntă cu violenţa şi abuzul în relaţiile lor”.

Un reprezentant al lui Combs, care a purtat numele de Puff Daddy, P Diddy, Diddy and Love, a negat afirmaţiile, scriind că acuzaţiile sunt “ofensatoare şi scandaloase” şi au venit după ce Ventura a cerut 30 de milioane de dolari de la mogul. “Doamna Ventura a recurs acum la depunerea unui proces plin de minciuni nefondate şi scandaloase, cu scopul de a păta reputaţia domnului Combs şi de a căuta venituri”, se arată în declaraţie. Un avocat al lui Ventura a declarat pentru The New York Times că i s-au oferit “opt cifre pentru a o reduce la tăcere şi a împiedica intentarea acestui proces”, lucru pe care aceasta l-a refuzat.

Detaliile de la proces descriu o imagine sumbră a relaţiei lor, în care Combs a obţinut controlul asupra vieţii ei personale şi profesionale şi a supus-o mulţi ani la bătăi sălbatice, întâlniri forţate şi ameninţarea constantă cu violenţa. Combs, câştigător a trei premii Grammy, conduce un imperiu de afaceri care include de la alcool la muzică.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …