Publicul a decia: Cristina Balan este Vocea Romaniei 2015

19 decembrie 2015, 11:25

cristina balanPublicul a decis, iar Cristina Balan este marea castigatoare de la Vocea Romaniei. Vizibil emotionata, artista le-a multumit tuturor pentru sustinere.

Vocea puternica a Cristinei Balan a dus-o direct in finala de la „Vocea Romaniei”. Asta pentru ca a ajutat-o sa castige voturile celor de acasa, care au transformat-o pe Cristina in marea castigatoare a sezonului V.

Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, au urcat pentru ultima data in acest sezon pe scena vocilor si au luptat pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Locul patru a fost obtinut de Michel Kotcha, cncurent in echipa lui Smiley, in timp ce locul trei, ales de public a fost Tobi Ibitoye, tot de la Smiley.

Cei patru finalisti au repetat pana in ultimul moment, iar antrenorii au avut emotii la fel de mari ca si ei. În concurs au intrat Cristina Balan din echipa lui Tudor Chirilă, Michael Kotcha si Tibi Ibitoye, cei doi concurenti antrenati de Smiley, si Tomi Weissbuch, tanarul pregatit de Marius Moga.