Tuesday , March 5 2024

Primul cadru din înregistrarea de adio pe care Mădălina Manole şi-a făcut-o înainte de a se sinucide

prima captură de pe înregistrarea video cu mesajul de adio al Mădălinei Manole
ProTv a difuzat, joi, în premieră, în timpul emisiunii “Happy Hour”, primul cadru din înregistrarea de adio pe care cântăreaţa Mădălina Manole şi-a făcut-o la oglindă înainte de a se sinucide. Mâine, telespectatorii ProTv vor putea urmări versiunea integrală a filmului care o arată pe Mădălina petrecându-şi ultimele momente. Până acum, soţul acesteia a arătat publicului testamentul făcut de cântăreaţă, precum şi unele fragmente din jurnalul acesteia, ce dezvăluie o latură labilă a personalităţii ei.
Cântăreaţa Mădălina Manole, care s-a sinucis pe 14 iulie, credea că este blestemată şi a apelat la parapsihologi, a declarat psihologul Lucian Iordănescu, cu care a vorbit artista în 2003, în emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV.
“Nu ştiu cine m-a blestemat, dar se pare că vine pe filieră maternă” , i-ar fi spus Mădălina Manole lui Iordănescu. De asemenea, el a spus că Mădălina nu vroia însă să meargă la vrăjitoare. După întâlnirea cu Iordănescu, artista a spus că îl va mai căuta, dar nu a mai făcut-o. Iordănescu a mai precizat că artista spunea că toate necazurile din viaţa sa vin de la acest blestem.
În emisiunea “Happy Hour” de joi a fost prezent şi Ciprian Antohi, un apropiat al artistei, care a cunoscut-o pe Mădălina Manole în 1991, când a înfiinţat la Roman fanclubul cântăreţei, devenind foarte apropiaţi în timp.
“Mădălina îmi spunea mai puţine la începtul relaţiei noastre, apoi şi-a deschis sufletul. Pe lângă faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi o bucată din sufletul meu s-a rupt, acum a venit o altă durere. Provocată de ceea ce se întâmplă, de războiul pentru nu ştiu ce iscat. Nu e vorba despre o avere mare, iar copilul din câte am înţeles va moşteni totul”, a spus Ciprian Antohi la “Happy Hour”.
De asemenea, Antohi a precizat că artista a spus, după ce a divorţat de Şerban Georgescu, că nu se va mai căsători niciodată.
“Mădălina a fost la un domn care i-a ghicit în cărţi. Şi i-a spus că are cununiile legate, iar ea zicea: «Uite, are dreptate, nu o să mă mai mărit»”, a povestit prietenul cântăreţei, precizând că acest lucru s-a întâmplat prin 2002 – 2003.
“Nu înţeleg acum de ce şi-au schimbat atitudinea (părinţii Mădălinei Manole, n.r.) şi faţă de mine, de ce am ajuns un impostor, un Iuda, brusc, după ce s-a întâmplat tragedia. Mama Mădălinei venea şi-mi spunea că «Dumnezeu te-a adus lângă Magda să o ajuţi»”, a mai spus acesta, precizând că mama artistei ştia că aceasta merge să i se ghicească în cărţi, la tarot.
“La început, nu am crezut că Mădălina se interesa de aşa ceva (de blesteme, n.r.). Apoi, am început să cred. În perioada de după divorţ (de Şerban Georgescu, n.r.) şi până l-a cunoscut pe Puiu, eram aproape zilnic în preajma ei şi m-a frapat să aflu de treaba asta. (…) Nu îmi venea să cred că se întâlnea cu parapsihologi. Nu a vorbit despre asta niciodată”, mai spune Ciprian Antohi.
Antohi a spus şi că artista refuza categoric să meargă la doctor.
Măruţă a prezentat în emisiune şi un jurnal din 2005 al artistei, din care reiese faptul că Mădălina Manole era interesată de parapsihologie şi în special de blesteme.
Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a prezentat, miercuri, la emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, varianta integrală a scrisorii lăsate de artistă înainte să se sinucidă, precizând că nu a falsificat-o, dar şi jurnalul acesteia, care va fi dezbătut în ediţia de joi a emisiunii.
Cătălin Măruţă a prezentat în emisiunea Happy Hour, de joi, prima captură de pe înregistrarea video cu mesajul de adio al Mădălinei Manole. Artista s-a filmat în oglindă trimiţând un ultim mesaj înainte de a-şi lua viaţa, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Vezi si

Prinţesa Kate, văzută pentru prima dată în public după operația abdominală din ianuarie

Prinţesa Kate a apărut în public pentru prima dată după spitalizarea ei de la jumătatea …