Saturday , March 2 2024

Producatorii de la Hollywood pregateau deja o adaptare cinematografica despre moartea lui Ben Laden

Hollywood-ul nu va a[tepta prea mult pentru a lansa multe proiecte cinematografice despre moartea lui Ben Laden, iar regizoarea american\ Kathryn Bigelow, recompensat\ cu Oscar în 2010 pentru “The Hurt Locker”, lucreaz\ deja de câteva luni la un film despre acest subiect, informeaz\ AFP.
Kathryn Bigelow, al c\rei film “The Hurt Locker” a primit [ase premii Oscar în 2010, va trebui probabil “s\ î[i regândeasc\” filmul pe care îl preg\tea despre moartea liderului Al-Qaida, împu[cat mortal în noaptea de duminic\ spre luni în Pakistan de c\tre for]ele americane, se afirm\ pe site-ul publica]iei The Hollywood Reporter.
Proiectul regizoarei americane, intitulat “Kill Bin Laden”, era construit în jurul unei precedente opera]iuni americane ce viza eliminarea lui Ben Laden, care îns\ s-a încheiat cu un e[ec.
Kathryn Bigelow [i scenaristul ei preferat, Mark Boal, au început deja s\ se întâlneasc\ cu o serie de actori pentru a discuta despre acest proiect.
“Îns\, acum c\ Ben Laden a fost ucis, ce viitor va avea acest proiect?”, se întreab\ editorii publica]iei citate. Moartea liderului organiza]iei Al-Qaida ar putea ajuta filmul s\ avanseze, îns\ “nu ne putem imagina c\ evenimentele din jurul mor]ii lui Ben Laden s\ nu fie integrate în scenariu, într-un fel sau altul”.
La rândul ei, Kathryn Bigelow ar putea totu[i s\ renun]e la acest proiect, “]inând cont de num\rul mare al celorlalte filme despre Ben Laden care vor fi lansate cu siguran]\ (de produc\torii de la Hollywood, n.r.) pentru a profita de interesul mondial fa]\ de acest subiect”, afirm\ The Hollywood Reporter.
Potrivit unei alte publica]ii hollywoodiene, Daily Variety, scenariul lui Mark Boal – un fost jurnalist de investiga]ie – se concentra doar pe echipa de elit\ care l-a eliminat în cele din urm\ pe [eful Al-Qaida.
Surse apropiate scenaristului au declarat pentru publica]ia citat\ c\ Mark Boal va continua s\ lucreze la scenariu, iar acesta va include elemente reale din opera]iunea de circa 40 de minute în urma c\reia a fost ucis Ben Laden.
The Hollywood Reporter sus]ine c\ regizoarea Kathryn Bigelow [i scenaristul Mark Boal [i-au acordat o s\pt\mân\ pentru a decide urmarea pe care doresc s\ o dea proiectului lor.

Vezi si

Leonardo DiCaprio și preferințele lui neobișnuite din dormitor. Model de 22 de ani: „Prea ciudat și bătrân”

Hieke Konings, un model în vârstă de 22 de ani, a făcut declarații șocante despre …