Wednesday , May 29 2024

Probleme mari in familia regala: Charles si Camilla se despart?

Şoc în Marea Britanie! Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles vor să se despartă, după 7 ani de căsnicie. Potrivit cotidianului Daily Star, cei doi petrec tot mai puţin timp împreună, ba chiar locuiesc separat, de ceva vreme.
Camilla Parker, cea care i-a fost soţie timp de 7 ani prinţului Charles, dar şi alţi 34 de ani amantă, pe vremea când acesta era căsătorit cu prinţesa Diana, s-a săturat de căsnicia pe care o are. Cel puţin asta susţin ziariştii englezi de la cotidianul Daily Star, care au notat despre cuplul Charles-Camilla că se află în pragul divorţului.
Camilla, actuală ducesă de Cornwall, nu mai suportă statutul oficial pe care îl are, dorindu-şi să se retragă alături de familie şi de nepoţi în casa din Cotswold, acolo unde stau aceştia, lucru neagreat de prinţul Charles. “Se ceartă din ce în ce mai des, iar ea petrece tot mai puţin timp lângă Charles. Spune că nu mai vrea să stea cu el, că vrea să fie liberă”, a declarat o sursă.
Dacă zvonurile privind divorţul celor doi se vor adeveri, atunci Charles, 63 de ani, şi Camilla, 64 de ani, vor avea de împărţit o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

Vezi si

Actrița Judi Dench nu mai acceptă roluri pentru că nu mai vede, după 65 de ani de carieră

După ce în urmă cu un an spunea că, deși nu mai vede bine, nu …