Wednesday , December 7 2022

Probleme in Paradis? Gerard Butler, trist pe plaja, fara Madalina

Mădălina Ghenea și Gerard Butler formează un cuplu de câteva luni bune, iar intențiile actorului cu românca par a fi cât se poate de serioase. Cei doi s-au logodit în mare secret, iar nunta se pare că ar urma cât de curând.
Numai că actorul nu mai pare atât de entuziasmat ca până acum. Dacă până nu demult îl vedeam numai la brațul Mădălinei, arborând un zâmbet până la urechi și părând că este în culmea fericirii, câteva fotografii recente cu el lasă de înțeles că ar exista probleme în Paradis. Gerard a fost surprins de paparazzi pe plajă, plimbându-se cu un aer melancolic, fără ca românca noastră să mai fie lângă el. Părea supărat, abătut și deloc în apele lui.
Mădălina Ghenea (25 de ani) și Gerard Butler (44 de ani) s-au logodit în mare secret. La scurt timp după fericitul eveniment, Gerard Butler declara într-un interviu: “Relaţia noastră merge bine. Sunt mai fericit şi mai calm, aşa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăieşti mai uşor”.
libertatea.ro

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …